Jag har pimpat Drömmis ★ (rabatt på Önskefoto)

Äntligen har jag pimpat upp mitt och Vanjas kontor Drömmis och självklart gjorde jag det med bilder på oss själva, hehe. Jag kände att våra väggar behövde lite mer glädje och pepp så tänkte att en härlig bild på oss passade perfekt och det gjord den!

Jag samarbetar nämligen med Önskefoto och det är genom deras hemsida som jag fått hem mina tavlor. Så himla enkelt och roligt! Man laddar upp de bilder man vill ha på väggen och väljer vilken typ av material man vill ha på sin tavla. Jag valde Canvas och blev SÅ nöjd!

Här är en annan favoritbild som jag också ska få upp på väggen. Vår jobb-pepp-bild som kommer göra våra måndagar på Drömmis ännu härligare och peppigare! Att ha saker omkring en som peppar och inspirerar är ju något jag jämt och ständigt pratar om. Och att ha fina, peppiga saker på väggarna känns ju som A och O i detta. Tror jag måste beställa hem fler tavlor att ha hemma också…

Alltså hur underbar är den här bilden? Jag blir så glad av den och kommer bli extra glad varje gång jag är på drömmis nu!

OCH såklart har jag en GRYM RABATTKOD till er! Ni får nämligen hela 35% i rabatt på alla väggdekorationer fram till 27 mars om ni anger koden JOSEFIN35. Hurra, så bra!! Passa på att beställa peppiga tavlor att pryda dina väggar med. Kanske vill du ha ett peppigt citat, en fin bild på din familj, ett foto du själv tagit, bild på dig och din kompis eller din katt 🙂 Man kan ju beställa allt möjligt och det är det jag ÄLSKAR! En personlig tavla gör ju ens hem så mycket mer unikt och personligt!

Jag måste bara avsluta med världens bästa presenttips! Att framkalla sånna här små personliga bilder, alltså HUR FINT?! Antingen till dig själv och göra en fotovägg hemma men jag skulle också bli så glad om någon hade beställt bilder på mig och min kompis och skrivit fina texter till. Så personlig och fin present! Och det kostar typ ingenting, helt otroligt bra pris! Så en rolig extragrej att beställa när du beställer dina nya väggdekorationer. Slink in på Önskefoto och börja skapa dina egna tavlor! Och glöm inte ange koden JOSEFIN35 för att få 35% i rabatt på alla väggdekorationer fram till 27 mars. Puss på er bästa ni!

2 reaktioner på ”Jag har pimpat Drömmis ★ (rabatt på Önskefoto)”

  1. Hej o tack för en inspirerande blogg!
    Wow, Vilket drömkontor ni skapat, vill du berätta var de fina fåtöljerna kommer ifrån?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *