Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:45 | mars 15, 2018

Så bär du vårklänningen redan nu ★

inlägget innehåller annonslänkar

Alltså kan ni förstå att våren snart är här!? Bara veckor kvar ju, längtar sååå mycket! Men även om våren inte riktigt är här än känner jag mig sugen på att bära lite härliga vårplagg. Jag är så trött på att behöva bylsa på mig massa kläder utan vill ha lätta, tunna och glada plagg. Och det kan jag ju! Den här underbara klänningen som jag köpte så fort jag såg den och tänkte bo i i vår kan jag ju faktiskt ha redan nu – med en tröja under!

Tröja-under-klänning-tricket är så ju så himla fint och gör att vi kan använda våra vår- och sommarplagg året om. Bästa knepet! Funkar ju även att ha tröja under linne eller blusar så man kan börja använda dem redan nu 🙂

Liknande gullig gul klänningen med vita prickar hittar du HÄR! ★

Liknande tröja hittar du HÄR!

Hoppas ni fick lite inspo på klädfronten ★ Puss J!


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här