Min fredag i bilder ❥ Jag tar in på hotell!

Happy Friday!! Alltså vilken dag, vilket väder. HELT MAGISKT!! Jag har varit så jäkla peppad i dag, efter den här gråa veckan och av att ha varit sjuk behövde jag detta. Jag inledde dagen med den här smarriga frullen på Riche tillsammans med en gammal kollega, VÄLDIGT bra start på min peppiga dag!!

Ja, hehe… Ni ser ju peppen. ÄLSKAR att Pauline föreslår uteservering, haha… Sånt tecken på att vi är SÅ lika! Älskar att jobba med henne ❥

Efter frullen gick jag till Gina tricots showroom för att välja lite plagg som jag ska ta med mig TILL LA NÄSTA VECKA! Japp, ni läser rätt. På onsdag sticker jag och det är en jobbresa med just Gina tricot. Så håll utkik för att se VAD vi ska göra där. Det kommer bli magi – en dream come true!!

Efter några timmas jobb på stankontoret hoppade jag och Pauline in i en bil och åkte till Hotell Skeppsholmen där jag ska BO I NATT! Så taggad på en staycation i stan 🙂

Vi började eftermiddag med en härlig lunch i lugn och ro. Vi äter oftast snabbt och medan vi gör något annat för vi har så mycket att göra hela tiden så det var väldigt skönt att sitta ner utan dator och bara prata under lunchen. Väldigt mysigt, gott och härlig feeling!

Jag åt supergoda kroppskakor med svamp i, mums!

Och såklart en havrecappo på det, mums!

Så fin del av mitt rum! Älskar stolen 🙂

Nu ska jag hoppa ur den här sköna outfiten och svida om för att fira mamma och sen ska jag äta middag på stan och sen ska jag och mitt sovsällskap åka till det här mysiga rummet och njuta 🙂 Hoppas ni också får en härlig fredagkväll! Vi ses på Instagram Stories! Puss J!

2 reaktioner på ”Min fredag i bilder ❥ Jag tar in på hotell!”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *