Vanjas Baby Shower ★

I söndags var det ÄNTLIGEN dags för Vanjas Baby Shower, som jag längtat! Såklart hade vi den på Drömmis och den blev bättre än jag kunde ana. Det blev en succé!!

Senaste tiden (läs halvår) har vi inte direkt haft som prio att städa på Drömmis. Det har samlats grejer på hög, golven har inte fått träffa dammsugaren sen sensommaren och ja det har helt enkelt varit en mardrömmis. MEN inför Baby Showern bestämde jag mig för att styra upp detta. Så senaste veckorna har jag tagit lite i taget. Jag började med att slänga all skit som samlats på hög och rensade bland alla grejer jag släpat dit. Men i helgen tog jag de stora stegen, jag målade om! Något vi pratat om i månader men som vi inte haft tid med. Men nu så har vi en ljusmintgrön vägg på Drömmis, det blev så fint!!

Jag köpte även nya gardiner till väggen där det hängt några som vi inte alls gillat men som vi inte orkat byta ut. Och visst blev det fint? Ljust och fräsch!

Och så fixade jag en egen plats till TinTin, jag glömde ta en närbild men om ni hittar på väggen ser ni att en av hålen har ett baby nest i sig. Det är alltså TinTins plats, sååååå gulligt!! Jag och Drömmis är SÅ redo för att hon ska komma!

Vanjas kompis Viktoria är SÅ pysslig och hade gjort dessa lakritspandor, HUR FINA?! Så imponerad!!

Och tillsammans skapade vi denna kejsarsnittstårta, haha… Fina va?

Det är ju en riktig klassiker att ge en sån tårta så vi kände såklart att vi skulle göra en egen… Och pricken över it är ju basilikakransen, haha… (Ni som missat så har Vanja kallad bebisen för Basilika och hon ska faktiskt heta det i andranamn, sååå gulligt och därav all basilika!)

Och som vi båda visste ÄLSKADE Vanja sin tårta!! Underbart!

Så härligt gäng!! Sån underbar eftermiddag!

Sååå himla kul att få överraska Vanja som inte fattade någonting!! Tack Niklas för hjälpen! Och ja, jag längtar SÅ tills vi kan ha lilla basilikan på Drömmis ❥ Love You Soul Sister!

2 reaktioner på ”Vanjas Baby Shower ★”

  1. Bland det finaste någon någonsin gjort för mig!??????????Blev så chockad, så glad och så RÖRD! Tintin har världens finaste bonusmoster!??✨????LOVE YOU!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *