Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:25 | mars 26, 2018

Monday Mantra: ”Nothing Changes If Nothing Changes” ✦

Happy Monday!! Hur mår ni? Bra hoppas jag och jag hoppas att ni är peppade på en ny vecka eller att ni kommer att bli efter det här inlägget. Det är som alltid på måndagar dags för veckans mantra och veckans är är all about förändring.

Vi är alltid ute efter en förändring på något plan. Jag själv känner ofta ett sug efter en ny frisyr, om att göra om hemma, starta ett nytt projekt eller boka en inspirerande resa. Vi vill utvecklas och skapa förändring i livet för att komma framåt. Jag märker också via alla kommentarer och mejl jag får från er att ni är många som vill ha en stor förändring i livet. Ni vill ha ett annat jobb, flytta, eller starta eget men känner att det inte går. Och det är precis det veckan MM handlar om – vad du behöver göra för att det ska börja fungera.

För en sak som är säker om vi vill ha en förändring i livet, stor som liten, är att inget förändras om inget förändras. Du kan alltså inte göra precis som du brukar göra och förvänta dig ett annat resultat. Du måste börja förändra något för att kunna få en förändring. Vill du ha ett annat jobb kan du inte bara tänka att du vill ha det utan du måste göra något för att få det. Men det är många av oss som har svårt att ta det där första steget eller att göra något annorlunda. Vad som är viktigt att komma ihåg då är att allt kommer fortsätta vara precis som det där. Så om du inte gillar din nuvarande situation MÅSTE du alltså förändra något för att kunna få in en större förändring i livet.

Om du känner att du har kört fast, du vill ha förändring i livet men vet inte riktigt vad så måste du börja söka. Läsa böcker, kolla på videos, prata med andra – se till att få information för att få reda på vad du vill. Och det finns så mycket att ta del av gratis, det kostar inget förutom ditt engagemang men det är det väl värt eftersom det är ditt liv det handlar om?

Gå till bibblan och låna böcker, kolla på inspirerande TED-talks, läs bloggar, läs inspirerande artiklar. Det finns SÅ mycket att ta del av OM du vill.

Lästips: Mina knep för att få saker gjorda (konkreta tips)

Och Make It Fun!!! Glöm inte bort att resan är en del av målet. Sträva inte bara om att bli klar med din förändring och se resan som en lång och jobbig väg. Den kan vara minst lika kul och framförallt lärorik. Så ha kul på vägen, utmana dig själv, sätt mål, ta dina mål, och gör det DU är bra på!! You Can Do It!

Lästips: 5 saker jag gör varje dag för att må bättre

Det är lätt att fastna i gamla mönster men kom ihåg att det alltid finns en väg ut. Det finns alltid något du kan göra annorlunda. Och ett tips är att börja med små förändringar som att äta en annan frukost eller ta en annan väg hem från jobbet för förändring skapar förändring. Så börja med små förändringsmål för att sedan kunna ta större och större.

För ännu mer pepp, kolla in den här video:


Så om du vill ha en förändring i livet – börja förändra något litet i ditt liv för annars kommer den stora förändringen aldrig att ske. För en sak som är säker är att förändring skapar förändring så det viktiga är att vi börja förändra inte vad vi förändrar!

Are u with me?? Jag hoppas det! Ta makten över ditt liv och se till att ge dig själv de bästa möjligheterna för att leva det liv du vill leva. LOVE J!

Läs förra veckans Monday Mantra här!


12 kommentarer12 kommentarer om “Monday Mantra: ”Nothing Changes If Nothing Changes” ✦”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så bra blogginlägg 💜😎😉😊♥🌸📻💻📱❤🦄🎆🎇✨

  Svara
 • Såå bra veckans mantra!!🙏

  Svara
 • <3 <3

  Svara
 • Wow, du är så otroligt inspirerande! Vilken fantastisk egenskap att ha! Du gör sååå mycket skillnad för oss människor som har svårt att ta tag i våra drömmar genom att inspirera och peppa oss! Jag hoppas du vet att det du lägger din tid på verkligen, VERKLIGEN påverkar människor på det bästa möjliga sättet. Jag läser inte bloggar så ofta, men din blogg (och din och Vanjas podd) är livsviktig för mig!

  Svara
 • Men åh TACK!!!! <3 <3 <3 Betyder så mycket för mig. Tack för peppen <3 <3

  Svara
 • Så mitt i prick😃 Både den här veckans och förra veckans mantra är så peppande! Jag är under utveckling😉 och försöker hitta min rätta plats i arbetslivet. Har läst The Univers has your back och börjat titta efter mitt valda tecken. Just nu känns det som att jag är något på spåren och det ger en kittlande känsla i magen. Står och små ler för mig själv😂
  Så tack för inspirerande läsning🙏💓

  Svara
 • Men åh så härligt, BÄSTA känslan!! <3 <3 Heja dig!! KRAM

  Svara
 • Så sant! Kloka ord som vanligt, Josefin! 🙂

  Svara
 • <3

  Svara
 • Var hittar jag blusen??? 😍

  Svara
 • Gina <3 sååå fin!

  Svara
 • 🙏🏼 🦋 💙

  Svara