Min härliga onsdag i bilder ❥

Sååå ljuvlig dag idag och nu ska ni få se vad jag har gjort 🙂

Jag började denna soliga onsdag med att sova ut till nio eftersom min jetlag höll mig vaken till halvtre i natt.. Jag åt frukost i lugn och ro och skrev på min bok… Två veckor kvar till deadline…. Kommer bli mycket fokus på boken dessa veckor!

Jag sminkade mig och drog på mig min nya favorittröja från Anine Bing, har haft den varje dag sen jag köpte den i LA…. SÅ SKÖN!! (Ja, jag ska packa upp väskan som syns i bakgrunden…)

Kl 11.00 tog jag mig in till stan och till den här pinglan för att låna med lite kläder till lite bilder jag ska ta snart. SÅ sugen på massa härliga våriga plagg i fina mönster och färger nu!

Vårtecken!!


Såååå härligt showroom!

kl 12.00 var det dags för lyxlunch på Strandvägen 1.

Lunchen var tillsammans med Forni, Therese och Pauline. Både jag och Forni har kontorsplatser på N18 “bloggkontoret” som ni vet men nu har vi också en till plats där våra Power Babes sitter tillsammans så vi tog en inspirationslunch för att fira det och bolla idéer. Jag har de senaste åren bollat en hel del frågor på businessfroten med Michaela och tycker alltid det är kul och spännande och se vad hon har att säga. Hon har ju lixom 14 års erfarenhet av att blogga och har ju därmed såklart gjort en hel del fler saker än jag så jag har fått många kloka råd av henne. Så himla härligt att inspirera och hjälpa varandra!

Och förutom att det var en härlig och peppig lunch var den också väldigt god. Jag tog en vegansk rätt med svamp, rotselleri och hasselnötter. Muuuums!

Och såg här såg jag ut på lurren 🙂

Jag och min POWER BABE! Älskar att jobba med Pauline! Du är bäst! Puss!

Efter lunchen tog jag och Pauline en promenad från stan till Söder i sooooolen där idéerna sprutade!! Sen köpte vi blommor och jag slängde med håret 🙂

Fick med mig den här ljuvliga buketten hem! Snart kommer det ett inlägg på bloggen men hur jag tänker när jag köper blommor 🙂 Men nu ska jag SMÄLLA igen den här datorn och ta en lång dusch. Och efter den väntar en kväll på soffan. Så Himla Trött!! Måste se till att sova i natt så jag är sprudlande pigg i morgon igen. Hoppas ni får en supermysigkväll! PUSS OCH KRAM!

Psst, glöm inte att följa mig på Instagram ❥ 

8 reaktioner på ”Min härliga onsdag i bilder ❥”

    1. josefindahlberg

      Drömmis ligger på Söder och mycket i mitt jobb kräver att jag är i stan. Där har jag de flesta möten och där är de flesta jobbevnten mm så det är lite för opraktiskt att åka från Söder varje gång. + att det känns tydligare för mig att jobba med mina egna grejer på en plats och med min och Vanjas på en annan 🙂 Nu när jag jobbar med Pauline också är det viktgit att hon har en plats 🙂 Så thats why. Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *