Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:56 | april 3, 2018

5 anledningar till varför jag är övertaggad på livet just nu ★


Just nu är livet 10/10 och jag tänkte dela med mig om varför min pepp är på topp:

Nytt spännande projekt! Jag har precis landat i att skapa ett nytt projekt som förhoppningsvis avgör mycket för min framtid. Det pirrar i fingrarna och jag vill bara sätta igång NU! Men först ska jag skriva klart boken…

Min bok är snart klar! Jag jobbar sista vevan med boken som ska vara inne nästa fredag! Efter den dagen kommer jag inte kunna göra något mer och det kommer kännas som att tusen kilo lättar från mina axlar. Även om det är riktigt tungt nu känner jag redan lite av lättnadskänslan… Kämpar som en galning just nu men kommer vara så värt det!

Ny familjemedlem! Inom en snar framtid kommer förmodligen mina dagar bli mindre ensamma….. Ska berätta mer snart!! GÅR AV AV LÄNGTAN!

VÅÅÅÅÅR!!! Solen är framme var och varannan dag, äntligen kan man ha på sig vårjackan och det är ljust fram till kvällen. Kan man begära mer? Ren lycka!

Min nya tatuering som jag gjorde i dag och som jag älskar! Gjorde faktiskt en vlogg av det så hållkik för snart kommer den upp på bloggen!

Hoppas att våren också pirrar i er och att ni också känner att livet levererar! LOVE J


6 kommentarer6 kommentarer om “5 anledningar till varför jag är övertaggad på livet just nu ★”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här