Hjälp mig att välja tapet till sovrummet ★

Snart är det äntligen dags för förnying här hemma och jag är så peppad!! Det mesta ska jag göra i vardagsrummet men i sovrummet ska jag tapetsera ena väggen och jag behöver hjälp med att välja tapet. Det är väggen till höger som jag tapetsera.

Jag såg den här superfina tapeten på den här underbara tjejens Instagram men jag hittar den ingenstans. Har någon sett den?? Eller vet var man kan hitta en liknande? Tips gärna mig i så fall 🙂 Älskar den och skulle gärna ha den i sovrummet.

Hittade den här men den känns lite för barnslig tycker jag.. Håller ni med?

Jag skulle också kunna tänka mig en mer i färg och mönster. Typ som denna men den känns ändå inte helt hundra..

Kanske bättre i grönt?

Tycker även att den här är söt. Men kanske lite för lantligt? Men då kan man ju iof köra lite på den Parisiska looken och den älskar jag ju!

Älskar iof den här!! Så härlig.. Vad tror ni om den?

Tycker det ska bli sååå fint med tapet men det är så svårt att välja. Vill gääääärna ha input från er för jag känner att jag kört fast lite i vad jag är ute efter.. Hoppas ni vill tycka till! KRAM!

18 reaktioner på ”Hjälp mig att välja tapet till sovrummet ★”

 1. Kolla på Bauhaus. Har för mig att dom har rätt mycket tapeter. Har precis gjort om lite i sovrummet och funderade på att tapetsera om men det slutade med att jag fyllde upp några väggar med tavlor istället. Av dom du visar så röstar jag främst på den sista eller nån av stjärnorna. Tycker dock att lite färg vore snyggt i det vita rummet 😀

  Såg att du träffat Anine Bing. Måste berätta lite kuriosa som du kanske ev redan vet? Men det är så viktig kuriosa så jag vågar inte låta bli att berätta 🙂 Hon har varit ihop med fotbollslegendaren Anders Svensson. I min värld ,som Elfsborgare och fotbollsnörd, är det oerhört stort 🙂

  Må så gott!

  1. josefindahlberg

   ÅH TACK!! <3 den med guldstjärnor tittade jag på - sååååå fin!! Gulle dig <3

 2. Jag tycker du ska satsa på något som den första med stjärnorna. Kanske med guldiga stjärnor? Blir lite som dina ljusslingor men på väggen 🙂 Mys att vakna till en lätt glittrande vägg av stjärnor tänker jag!

 3. Definitivt den gröna. Passar din bohemiska stil, eller den rosa randiga. Röda stjärnor känns juligt!

  1. josefindahlberg

   Tack för din input! Håller med om röda stjänor, vore magiskt att hitta dem i typ guld 😀 ska leta vidare! KRAM

 4. Vet inte om jag förvirrar dig mer nu men själv har jag Osborne & Little Tapet Coronata Star som favorit. Har sett flera inspirationsbilder där dem satt tapeten i taket som en stjärnhimmel! Hur magiskt?!

  PS googla äve n”Osborne & Little Tapet Coronata little Star” så får du upp andra inspirationsbilder :*

 5. Hej!:) jag gillade den sista, den är as fräsch, och sedan den första med röda stjärnor.
  Jag tycker den med guldiga stjärnor blir för mycket barn.
  Jag hade kanske valt en med stjärnor(nice) men sen skulle det ju kunna vara lite månar eller liknande på med. Men som ändå är stilren och med färg. Underskatta inte vad färg gör för kropp och själ:)
  Ha det bäst

  Meï

  1. josefindahlberg

   Jaaaa vet det är ju typ för barnrum men kommer nog ha med stjänor ändå ? är ändå bara en vägg.. Den är så gulli!!! Men man kan ju byta tapet mellan varven, jag som är så rastlös kommer säkert göra det. “Månadens tapet” kanske är nästa koncept på bloggen, hehhe.. Tack för input! KRAM

 6. Jag skulle nog satsa på en tapet med stjärnor på, känns väldigt du o din stil tycker jag och känns som att det passar väldigt bra i ett mysigt litet sovrum! :)))

  1. josefindahlberg

   Vilken tur för det är precis det jag beställt 😀 Kommer visa bilder på bloggen så fort jag är klar :))))

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *