Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:07 | april 5, 2018

En enkel & härlig vardagsoutfit ★

Inlägget innehåller annonslänkar

Glad torsdag på er bästa ni! Hoppas ni mår toppen 🙂 Jag tänkte visa er vad jag hade på mig i går för jag tycker det är en perfekt vardagslook!

En perfekt vardagslook för mig är bekväm, snygg och personlig. Och den här tycker jag checkar av alla punkter på listan. En vintage keps som gör looken lite mer personlig, en leopardblus som gör looken snygg och ett par sköna jeans som gör looken avslappnad och bekväm!

Min omlottblus i leo hittar ni liknande här! Jag hade på mig den när jag var ute i helgen också så den passar lika bra till vardags som till fest. Two in one! 🙂

Mina favoritjeans (hittas här!)!! Jag har ju leeeeevt i dessa de senaste veckorna. De ingår också i Ginas ”The Good Project” så de är lite mer miljövänliga än andra nya jeans och det älskar man ju!

Här hittar du en liknande keps som min eftersom min är köpt second hand.

Sist men inte minst, mina hemmatofflor som jag längtar tills jag kan gå ut med i sommar. Så himla sköna att bara dra på sig och sååå fina! Hittas här! 

Ha en fin kväll bästa ni! Puss J


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här