Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:27 | april 7, 2018

Välbehövlig helg! ❥

Glad helg på er bästa ni, hur mår ni? Bra hoppas jag! Jag känner mig rätt sliten om jag ska vara ärlig.. Det är mindre än en vecka kvar till min final bokdeadline, jag reser bort i morgon och har haft väldigt mycket på jobbfronten senaste veckorna. Så helg känns verkligen välbehövligt! Och i dag är en riktig fixardag! Under tiden jag är i Alperna kommer det målas om i min lägenhet, hurra!! Så i dag ska jag städa undan och rensa så lägenheten blir redo för renovering!

Och sorry för dålig uppdatering på bloggen den här veckan och veckan som kommer. Kommer såklart uppdatera er men fram tills på fredag är det mest fokus på boken men sen är bloggen back on track som vanligt + nyheter! Så peppad, hoppas ni också är det 🙂

Ha en underbar helg bästa ni och njuuuuut! Puss J


3 kommentarer



3 kommentarer om “Välbehövlig helg! ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här