Stiltips: En färgglad vår i mönstermix ★

inlägget innehåller annonslänkar

Glad tisdag på er bästa ni, hoppas ni har en härlig dag. Jag har förberett ett härligt stilinlägg till er som jag hoppas inspirerar er att ta fram vårgarderoben. Jag själv har redan plockat ner alla plagg från förra året och jag kommer använda en hel del även den här säsongen. Som min leokappa! Hur fin? Det är ingen som missat att jag är ett stort fan av leopard? Här är några av mina favoriter just nu!

1 Spetsiga leoskor / 2 Blus jag gärna har på mig till vardags. (Ni kanske kommer ihåg blusen från detta inlägg) / 3 Leopard jacka / 4 Två-pack skärp

Ränder, enkelt att börja med om du vill ha lite mer möster i sin garderob.

1 Supersköna byxor jag har på mig på bilden ovanför / 2 Randig tröja / 3 Superfin bikini att ha till en hög underhel / 4 Vit grön kjol / 5 Frukt scarfs 

Grönt är skönt! Speciellt när det är toppat med ett fint mönster.

1 Härlig klänning / 2 Pastellgrön blus perfekt till ljusa byxor / 3 Det är fint att matcha ett grönt plagg med gröna skor (sååå fina) / 4 Underbart klänning som jag också bär på bilden över, går att ha öppen och stängd. 

More is more! Älskar att maxa med mönster och färg och i vår ät gult helt klart en av mina favoritfärger!

1 Grön klänning lik min på REA / 2 Orange scarf ni sett mig i de senaste veckorna / 3 Ljuvlig gul blus / 4 Fina blombyxor under 100kr / 5 Gula skor

Här är en annan gul mönsterfavorit som du hittar HÄR.

Hoppas ni får en fin dag och att ni fick lite härlig stilinspo! LOVE J

Kommentarer

 1. Pumetta

  Hej Josefin, absolut härliga vårplagg! Men… jag blev helt förälskad i din polkadot klänning som du hade på dig i Are you the one – Studion (avsnitt 15). Vart har du köpt klänningen? Ha en underbar vår!

  1. josefindahlberg
   josefindahlberg

   Visst är den underbar, min favo! Från Elsa Hosk kollektion för Bik Bok, sök och se om du kan hitta 😀 Kram

 2. Patricia

  Sådan inspiratör med fantastisk stil och härlig personlighet! Helt enkelt en ascool brutta med sådant bra budskap. Keep on doing what you love, because we can tell that you enjoy it! Så sjukt att vi som följer sig dagligen tänker att vi känner dig extremt väl men att vi faktiskt inte har träffats face to face. Ser fram emot din bok och din och Vanjas bok! Massor av kramar!❤️

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!