Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:37 | april 11, 2018

Hej från magiska Alperna ❥

Glad onsdag, är det va? Här bland bergstopparna är det svårt att hålla koll på dagarna. Så himla skönt! Känslan här är helt otrolig. Den är lugn, harmonisk och så långt ifrån stress man kan komma. Jag vill nästan stänga av allt som har med jobbet att göra för att bara vara. Vilket jag försöker så mycket jag kan.

När jag får massa sms eller mejl och känner att stressen knackar på tittar jag bara ute genom fönstret och ser det här vilket gör mig grundad igen. Jag känner lixom att bergen talar om för mig vad som är viktigt på riktigt och inte. Vad som är värd min energi och vad som bara är slöseri. En otroligt härlig känsla som gör att jag vill vara mer i naturen.

Här bor vi! Det mysigaste hotellet ever med världens härligaste personal. Vi kunde inte bo bättre. Drömställe!

Här är Axel som jag gör denna resa tillsammans med. I går höll vi i våra första pass med gruppen och det kändes superbra. Man vet ju aldrig hur det blir när man sticker i väg med en ny grupp och det är lite extra nervöst när man själv anordnar resan Men det har blivit så himla bra. En otroligt fin och härlig energi mellan alla. SÅ kul och jag känner redan att man skaffat sig nya vänner även om man bara varit här i ett par dagar. Love it!

Jag ska passa på att så mycket jag kan landa, grunda mig, varva ner och vara ute i naturen. Jag får verkligen ett annat lugn här som jag vill ta vara på.


Men som ni vet har jag deadline på min bok på fredag så jag spenderar mycket tid med min dator också. Men det känns helt okej när jag får sitta vid en öppen brasa och har bergstopparna utanför fönstrena. Bättre skrivstuga går nog inte att få.

Hoppas ni får en underbar dag! Kram på er! J


6 kommentarer6 kommentarer om “Hej från magiska Alperna ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Det skulle vara lättare att läsa om texten var mörkare 🙂 Just nu är den lite för ljusgrå och det är knepigt att läsa från datorn.

  Heja dig! Grym blogg!

  Svara
 • Okej, tack för input!! Och för pepp 🙂

  Svara
 • Så drömmigt Jossan, nästa gång måste jag hänga med känner jag! ☄💜🌟😍 Heja! Heja med boken! 💪🏽😘♀

  Svara
 • Jaaaa 😀 <3 Vore magsikt! Så himla härligt här!!

  Svara
 • Ser helt underbart ut! Och lycka till med bokslutet. Är så taggad på att läsa den när det kommer ut!! ★ <3

  Svara
 • Tack <3

  Svara