Äntligen finns Anine Bing x Gina tricot i butik

Inlägget innehåller annonslänkar och reklam för Anine Bing & Gina tricot

ÄNTLIGEN!!!! För några veckor sen var jag ju i LA för att träffa Anine Bing och spana in hennes kollektion som hon gjort för Gina tricot. Det var en magisk resa som gav mig massa inspiration på många plan och såklart på klädfronten. Jag älskar Anines coola stil och jag älskar hennes kollektion för Gina. Den är verkligen så fin och är en perfekt bas i vårgarderoben. Och nu finns den alltså i butik (hurra!) så jag tänkte tipsa om mina favoriter 🙂

Min nya favorit, armyjackan hittar du HÄR.

Mina ljusblå jeans hittar du HÄR!

Fina lite mörkare blåa jeans hittar du HÄR.

Så fint att matcha jeansen med den här magiska ljusblå tröjan!

Den här drömmiga tröjan hittar du HÄR.

Snygg t-shirt med Anine Bing tryck hittar du HÄR.

Snygga kavajen som jag kommer använda en hel del som vårjacka hittar du HÄR.

Hoppas ni får tag på era favoriter ur kollektionen! Love J ❥

Kommentarer

 1. Cecilia

  Hej Josefin! Tänkte kolla om du vet vad som hände med den rosa ”fluff”-jackan du har från Bikbok? Vet du om den släppts till försäljning än? Jag såg den på din blogg och bevakade den men har inte hört något och kan inte se den på deras hemsida längre. Tack för en fin blogg som alltid! Kram.

  1. josefindahlberg
   josefindahlberg

   Den har inte släppts än, borde vara nu i veckan, lovar uppdatera så håll utkik på mina kanaler 🙂 Kram!

 2. Johanna

  Hej fina! Dina läppar har sååååå fin färg på alla bilderna! Vad har du för läppstift/läppglans? Superfint verkligen <3

 3. smulan

  Fina Du! Härliga färger ock kläder. Jag vill verkligen följa dig på din blogg 😊så glöm det andra att jag inte vill. Kram.
  .

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!