Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:14 | april 12, 2018

Har ni koll på… ❥

Godmorgon alla fina power babes! Jag får ofta meddelande från er med frågor om allt mellan himmel och jord. Därför försöker jag finnas på så många kanaler och forum som jag kan för att besvara och inspirera på flera sätt. Så jag tänkte kolla om ni har koll på alla ställen jag finns på 🙂

Ni som gillar min stil och ställer många frågor om det rekommenderar jag att ni följer mitt nyhetsbrev där jag varje torsdag har stiltema. Men jag har även välmående tema i nyhetsbrevet på måndagar och så skickar jag ut ett peppigt och givande meddelande på onsdagar. Jag skickar alltså tre nyhetsbrev i veckan och jag hoppas verkligen ni vill följa mig där ❥

Ni signar upp er på mitt nyhetsbrev HÄR.

Min senast kanal jag tagit tag i är min YouTube, har ni kollat? 😀 DET ÄR SÅ KUL!! Ni får mer än gärna ge förslag och önskemål på vad ni vill se där! Det har varit superkul att spela in vloggar och det känns som att video är min nya grej!!  HÄR hittar ni min kanal, prenumerera gärna!

Jag har även skapat en facebookgrupp för alla oss Power Babes som vill ha ett ställe att dela pepp och inspiration med varandra. Den här gruppen är faktiskt helt fantastiskt och är fylld av inspirerande och bjussiga brudar. Det tipsas om utbildningar, boende och dyker upp flera jobberbjudande.

Men delas även andra tips så som att jag nyss la upp en tråd om Södermalmstips. Så om du vill ha tips på bra shopping eller caféer kan du söka på ”södermalm” i gruppen och få upp alla bästa tips. Hur bra!? Gruppen är också ett perfekt sätt för att nätverka och hitta nya vänner. Det är nu över 6500 power babes i gruppen, så kul!! Joina du också HÄR!!

Jag har även en Facebooksida som är min officiella för bloggen. Där delar jag blogginlägg så att man lätt kan se när bloggen är uppdaterad. Men såklart delar jag en hel del annat också så blir superglad om ni gillar min FBsida! Likea HÄR.

Tillsammans med min soul sister Vanja har jag podden Josefin & Vanja. Jag ääääääälskar poddisen och här kan jag prata länge om ämnen som ni ofta frågar om. Det är så skönt att kunna förklara sig i lugn och ro och ha massa tid och utrymme för det. Så lyssna gärna på podden HÄR.

Sist men inte mist, snarare tvärtom då det faktiskt är över 74 000 personer som följer mig på Instagram! Jag blir verkligen så glad och tacksam när ni gillar och skriver en kommentar på mina bilder ska ni veta, det peppar mig att fortsätta leverera inspirerande bilder och texter 🙂 Följ mig på IG här!

Ha en underbar torsdag!

LOVE J ❥


3 kommentarer3 kommentarer om “Har ni koll på… ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag älskar att följa dig på dina sociala medier!! Du får mig alltid att bli peppad på livet och att jobba hårt för att nå mina drömmar 🙂

    Svara
  • Åhh tack snälla för dina fina ord och peppen! Kram <3

    Svara
  • Men åh va härligt att höra. TACK <3

    Svara