Stora renoveringen är igång…

inlägget innehåller annonslänkar

Visste ni, att undertiden jag varit i Italien har min lägenhet renoverats.. Eller ja i alla fall målats om. Vardagsrummet har fått en ny färg, sovrummet en ny tapet, badrummet har en ny färg.. Men som ni vet blir det inte alltid som man tänt sig – lyssna på podden som kommer ut i morgon för att höra mer om kaoset… hehe.

MEN i alla fall är jag SÅ TAGGAD på att göra om hemma och vissa saker blev SÅ BRA!!!

Jag vill få in lite mer bohokänsla här hemma igen. Jag hade den stilen mycket mer förut men tappat bort den lite men nu ska jag ta tillbaka den då jag tycker den är såå mysigt!

 

Här är lite inspiration som jag gillar just nu och som jag kommer gå efter till mitt nya vardagsrum! Mattan, muggarna och spegel har jag redan hemma men ville ge er direktlänkar till dom då jag fått så många frågor om vart de sakerna kommer ifrån. Vad tycker ni om bordet? Jag håller på att välja mellan det här och ett annan. Hjälp mig gärna!

Bambuljuslykta / Matta / Bambubord / Kaktus / Solspegel / Ampel / Ljusslinga / Muggar med bokstäver / Guldig thesil / Lightbox

LOVE J ❥

5 reaktioner på ”Stora renoveringen är igång…”

 1. Åååh! Tror det kommer bli SÅ fint!! Jag gillar verkligen bordet men det ser lite, lite opraktiskt ut kanske med “pinnarna”, känns som att man lätt kan välta kaffekoppen när den står på bordet? Men tycker ändå det är superfint!!! Ett glasbord med mässingunderrede skulle också va fint tror jag :)) Kraaam

  1. josefindahlberg

   Jaaa vet… Men tänker att man kanske kan ha en mindre bricka på? Jag har haft marmor med mässings ben nu så är sugen på något nytt. Får provfika på dt i butiken, hehe… 🙂 Kram!

 2. Skulle inte du sälja din lägenhet? Eller har jag helt fått det om bakfoten? Kul men lite förändring annars!

  1. josefindahlberg

   Jo, jag försökte sälja den men eftersom marknaden har varit vääldigt svajjig senaste tiden så fick jag inte det jag ville ha så valde att bo kvar och göra om i stället 🙂 Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *