Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:20 | april 18, 2018

Min resa till Alperna ★

Hej bästa ni, jag tänkte dela med mig av lite bilder från min resa till Alperna och om ett superbra resetips! Nämligen att när jag hade packat min väska och var redo för flygresan blev jag upphämtad hemma vid dörren av Flygbussarnas Door to Gate, ett enkelt och prisvärt (!) sätt att resa till och från Arlanda på.

Och som hjälper dig att räkna ut NÄR du behöver åka. Jag tycker annars det är svårt att veta i hur mycket god tid man behöver vara ute för att hinna till planet eftersom jag inte kör bil och inte har någon koll på trafiken. I appen fyller du i din resa och så räknar den ut när du behöver bli hämtad, så himla bra!

(Psst tävling!! Missa inte min tävling på Instagram där du kan vinna en gratisresa till Arlanda med Door To Gate för upp till nio personer)

I bussen finns det plats för upp till nio passagerare vilket gör resan mer miljösmart och gör att resan blir billigare än om du åker taxi själv 🙂 Win, win!

En annan bra grej med Door to Gate är att bussen är utrustad med Wi-fi och USB-uttag så jag passade på att ladda upp min telefon inför flygresan och ladda ner lite poddar och låtar, så bra eftersom jag såklart packade allt i sista sekund och inte alls hann med det innan jag åkte hemifrån!

När jag landade i Milano åkte vi vidare till Valtournenche och till slut kom vi fram hit till denna magiska plats!

Jag blev kär i miljön och vårt hotell Millefiori på en gång, helt fantastiskt ställe på alla sätt och vis.

Alltså kolla utsikten 🙂 Såååå ljuvlig!

Och höjdpunkten på hela resan var såklart att få komma upp och åka skidor i den otroliga miljö! Vackraste jag sett!!

Vi åkte både i Valtournenchesystemet och vi åkte också över till Schweizsidan där vi såg Tobleroneberget ”Matterhorn” och var uppe på 4000 meters höjd, SÅÅÅÅÅ BALLT!

Men också att få tid att i lugn och ro skriva klart min bok, njuta av en kaffe i Cernivia och av livet. Så himla välbehövligt just nu!

Nästa gång du reser tycker jag du också ska testa att åka med Door to Gate. Resan bokar du superenkelt i Door to Gate-appen eller på doortogate.se. Läs även mer på hemsidan för att se vad din resa skulle kosta 🙂

Tävla om en gratisresa med Door To Gate för upp till nio personer på min Instagram! 

Puss J


2 kommentarer2 kommentarer om “Min resa till Alperna ★”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här