Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:43 | april 18, 2018

På inspelning ★

 

Hej bästa ni, hur mår ni? Bra toppas jag 🙂 I går hade jag inspelning hela dagen. Ett av mina ombyten var den här UNDERBARA byxdressen från en specialkollektion från H&M. SÅ fina och SÅ skönt. Kändes som jag gled runt i pyjamas 🙂

Älskar mönstret!

Jag spelade in eftersnack till Are You The One med det här grymma gänget och det var vår sista inspelning så kommer sakna dessa dårar så mycket! Tur att man kan ses ändå <3 Har ni kollat på AYTO? Sååååå spännnande och se om de fixar alla matchningar nu.

Du ser programmet här!

Och eftersnacket där jag är med här!

Ha en magisk onsdag, Love J!


2 kommentarer2 kommentarer om “På inspelning ★”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här