Mina bästa tips för ett drömmigt sovrum ★

Hej på er finaste ni! Jag får otroligt många frågor om mitt hem och ni vill gärna ha inredningstips här på bloggen. Så nu ska jag visa hur jag skapar mitt drömmiga sovrum och inom kort kommer det blir fullt fokus på inredningsfroten här hemma så det kommer komma en hel del blogginlägg och vloggar med inredningsfokus. Håll utkik!

Innan jag reste i väg fick mitt sovrum en make over tillsammans med Urban Outfitters som är en av mina absoluta favoriter när det kommer till inredning. Så jag är sååå glad över att få jobba med dem. De har de där grejerna som gör det lilla extra i inredningen men också suuuuperfina möbler. Hade nog kunnat inreda hela min lägenhet med grejer från UO.

Nu ska jag visa vad jag valde och hur jag tänkt.

Jag ÄLSKAR denna madrass! Kanske inte den mest praktiska men så himla skön och fin. KOLLA mönstret!

Jag har en annan madrass här hemma som jag brukar dra fram när jag har kompisar över eller som jag vilar på efter att jag yogat här hemma men den kommer nu bytas ut till den här!

En annan detalj som jag älskar är min lilla sänghimmel som hänger i hörnet. Huur fin?

Jag har hängt upp en liten stjänhimmel i den också.. Älskarrr!

Mina bästa knep för en enkel (men effektiv) make over:

★ Gröna växter! Och placera dem i olika höjder, det skapar en härlig och välmående känsla.

★ Ha en grundfärg i rummet (jag har vitt) och jobba med färgklickar som en filt, kudde eller kruka.

★ Ljusslingor!! Såååå enkel grej som ger så mycket mysfeeling!

★ Personliga detaljer som min Love-skylt, månskål eller kristaller. Saker som representerar dig och som du mår bra av att se.

Den här väggen har också fått några nya detaljer som min “Love Is Love” hängare och lite kristaller.

Såååå fin och så bra att hänga halsband på! WinWin!

Hur söt månskål som mina kristaller får vila i?

Urban Outfitters har också sååååå många bra böcker och sjukt fina kalender. Tips!

Jag försöker skriva några rader varje kväll i min journal så jag får bättre koll på mina dagar och mående. Och så skriver jag tacksamhetslistor mellan varven, bra knep för att må bättre!

Visst har det blivit mysigt? Man vill ju bara vara här känner jag 🙂


Vilka är era bästa inredningstips? Dela gärna! Love J! ❥

21 reaktioner på ”Mina bästa tips för ett drömmigt sovrum ★”

 1. Växter, blommor, fina krukor, vackra naturliga material..blanda begagnade saker med nya (HM Home, Ellos har fina trendiga saker och behöver inte kosta så mkt). Inred med 2-3 färger som plockas upp i olika saker och material. Tänk “stilleben” och inred därefter på hyllor, i kök, fönster med prylar som kanske inte traditionellt hör hemma där det står.. 😀

 2. Hej!
  Tack för en superfin, bra inspoblogg!

  Vill egentligen inte klaga men det är extremt jobbigt med reklamen som stänger av ens egna Spotify. Måste alltid gå in i appen o trycka på play där. Måste gå att lösa på annat sätt?

  Oavsett vad, du är grym!

  Kram!

  1. josefindahlberg

   Tack för feedback! Jag ska kolla vad som går att göra. Inte jag som sköter detta men ska fråga om de kan hjälpa till 🙂 <3 Kram

 3. Hej!
  Gud vad jag älskar sådana!! Längtar tills jag har ett eget lägenhet så att jag kan pyssla om rummet med harmoni för man mår ju så bra i själen när det är fint och mysigt i rummet!?

  Förresten, var har du köpt de fina jumpsuiten? ✨

  1. josefindahlberg

   Jaaa 😀 Det är en klänning och kommer också från Urban Outfitters 😀 Sååå fin! Kram

 4. Mer mer mer inredning på din blogg! Typ tex vart du hittar dina olika lakan, hur man kan tänka när man ska inreda ett tomt rum, budget tips på inredningsdesign etc. Har nämligen precis köpt min första lägenhet så hade varit så kul med massa inspo!!?✨?

  1. josefindahlberg

   Jag klickade hem den online 🙂 De har massa möbler där, älskar deras inrending 😀 Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *