Recept på Superenkel & smarrig frulle ❥

God morgon fredag! Hur mår ni? Strålande hoppas jag! Jag tänkte börja dagen med att visa upp en ny frukostfavorit 🙂

Nämligen en egengjort kokosyohurt, perfekt om man vill minska ner på mejeriprodukter eller bara gillar den goda kokossmaken. Det är suuuuuperenkelt att göra och supergott att äta!

Du behöver: 

1 burk kokosmöjk (jag köpte Änglamark)

Frysta bär (jag tog hallon och blåbär)

Natruligt vaniljpulver (frivilligt)

Så gör du: Häll ner kokosmjölken i en burk och balanda i bär och vaniljen, låt stå över natten i kylen = KLAR!

Jag toppade med granola och lite mer bär, såååå himla gott! Så glad över att jag fått en ny frukostfavorit. Tack Sarah som gav mig tipset på vår Alpernaresa. Ha en magisk dag! Puss J

14 reaktioner på ”Recept på Superenkel & smarrig frulle ❥”

 1. Fina du! ❤️ Vad glad jag blir att du gillade den! Ser underbart gott ut!
  Min mage mår så fantastiskt mycket bättre när jag äter den här istället för “vanlig” yoghurt.
  Bästa är att man kan mixa ihop massa spännade smaker som inte går att köpa i affären 🙂
  Ska bli kul att höra om din nästa mix!
  Ha en underbar helg! ❤️

 2. Hej Jossan!

  Jag har en fråga jag (och säkert många fler) skulle bli så glad om du ville ta upp och ge tips kring. Jag har länge velat åka på en gruppresa. Har massa vänner men älskar att testa nya saker och är i en period av mitt liv då jag förändrat en del och senaste åren förändrats en del och känner att även om jag älskar mina gamla och nya (sen några år tillbaka) vänner så känner jag ofta att jag är runt folk som inte riktigt ser mig för den jag verkligen är och vill vara. Förstår att det inte är lätt då andra förändras, och jag är ju ändå samma person men med så många nya tankesätt, sätt att se livet och vara. Detta kan medföra att jag känner mig rätt ensam ofta, fast jag ofta är runt folk.

  Jag har både hört och läst (bla mycket här hos dig) om gruppresor och hur härligt det är att träffa nya vänner som är lite mer lik en själv på vissa plan. Jag tror jag är rätt lik dig, väldigt utåt och självständig som vill mycket och tar för mig. Men även gått från att vara 100% extrovert till 50/50 extro/introvert och välmående är extremt viktigt för mig i form av träning, meditation, mat, natur osv.

  Efter min otroligt långa text – kan du inte tipsa/slänga ihop ett inlägg om just gruppresor?! Tips och inspiration.

  Hoppas du får en härlig helg ☀️?

 3. Matti Helminen

  Hej! Vad trevligt att se bilder på Moon tillsammans med dig. Hur gick första natten för Moon i nya hemmet?

  1. josefindahlberg

   Det gick jättebra 🙂 Vi gick ut några gånger och kissade men hon verkade trivas direkt 😀 <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *