Lördagspepp ★

Hej mina gullisar och glad lördag! Jag ÄLSKAR att ladda upp med ny inspo under helgen och jag tänkte dela med mig av lite inspirerande grejer till er, ett motiverande tal, snacks som fyller på med energi och en inspirerande intervju 🙂

Jag måste börja med denna underbara artikeln som har samlat några av dom bästa Ted Talks. Älskar sånna här motivations tal, vill alltid ta över världen efter jag lyssnat, hehe. Superbra grej om du känner dig låg i ett ämne exempelvis motivation, självförtroende, driv osv, då kan du söka på YT på “Ted Talks motivation” och du kommer förhoppningsvis få ett bra inspirerande klipp 🙂 Ni hittar de bästa Ted Talked som Careergirldaily samlat HÄR.

Jag äter extremt mycket snacks, jag älskar snacks och vill helst äta på något konstant! Jag har den senaste tiden verkligen försökt tänka på att byta ut några onyttiga snacks (alltså godis) till lite mer nyttiga grejer. Mina favoriter just nu är dadlar i lakritspulver, yum! Om du precis som jag behöver inspiration på nyttiga snacks hittar du HÄR en lista på över 40 olika alternativ. Så himla bra tips!

Girl Power! Hittade denna härliga intervju med dessa underbara brudar, dom är ju så coola! Riktiga Power Babes som inspirerar till att följa sina drömmar. Dessutom är dom ett så fint par, varit gifta i 20 år, wow! Du hittar intervjun HÄR.

Lästips: Intervju med mig i Career Girl Daily.

Ha en fin dag bästa ni! Puss

8 reaktioner på ”Lördagspepp ★”

  1. Alltså detta har jag kanske inte att göra med, men har verkligen känt igen mig så mycket i när du pratat här i bloggen och podden om relationer. Hur du kan känna när det börjar bli seriöst (asså vidrigt haha) och även din vilja att ha något mer seriöst. Var exakt i samma sits som du förra året då jag och min kärlek som var tre år yngre än mig (lika gammal som dig är jag) gjorde slut för vi var på så olika ställen i livet, meeeen! Kan inte hjälpa att se på IG stories osv att du nu har ännu en ny kille. Hoppas det detta inte tas fel, men hur klarar du av att byta från kille till kille? Är det inte oerhört emotionellt jobbigt? Och känner du fortfarande inte att du vill satsa på någon? Alla får ju sjävklart leva som dom vill, men förstår inte då det verkar gå emot så mycket du säger.

    1. josefindahlberg

      Jag älskar att träffa nya personer, dejta och köra på. Det har alltid “flytit på” bra och för det mesta blir jag inte så känslomässigt involverade utan tycker mest det är kul och mysigt. Men OM jag väl får känslor så tycker jag det kan bli känslomässigt jobbigt, att det är läskigt att släppa in och satsa. Men för mig är inte alltid målet att bli tillsammans utan att njuta av sällskapet man har för stunden. Jag har inte alltid drömt om att “hitta rätt” utan tycker som sagt att det är härligt att dejta och leva livet 🙂 Sen när det väl händer och det känns rätt så har jag såklart satsat, ibland håller det, i bland inte, men jag kommer inte nöjda med bara för att vara med någon. Då är jag hellre själv, trivs så bra i mitt eget sällskap ändå 🙂 Vi alla funkar olika 🙂 Kram!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *