Helgen i mobilbilder ❥

Så här började min helg, med drömmig frukost och Moon-mys och så har typ resten av helgen sett ut 🙂 Drömmen ju!

Efter att jag fikat med en kompis i parken så drog vi till Grönan och hade en superhärlig kväll. Jag ÄLSKAR ju att åka och blir alltid som ett barn på Gröna Lund! Riktigt bra häng också, med bla min fina vän Martina ❥

Så här såg det ut här hemma i förmiddags. Efter att jag varit ute med Moon vid fem så sova jag till HALV ELVA!!!! Vet inte när det hände sist, så himla skönt. Behövde sova ut efter för valpveckan. Sen startade jag min favorit dag med min favorithelgfrulle, bananpannkakor, mums!


Sen invigde jag mina Anine Bing-jeans och gjorde mig redo för en fika på Söder 🙂 Med Mood såklart!

Blusen är en gammal favorit från H&M.

En havrecappo på nya favostället Pascal på Skånegatan, mums!

Puss på mitt barn som jag älskar av hela mitt hjärta!!! ❥

Hemma igen, dags för gos innan jag ska till uppfödare på klippskola 🙂 Vi ses på IG stories! Hoppas ni har en magisk söndag! Puss J

4 reaktioner på ”Helgen i mobilbilder ❥”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *