Så skapar du en snygg, inspirerande och ergonomisk arbetsplats ★

Ni vet ju att jag ÄLSKAR att inreda med fina och peppiga saker, framför allt när det kommer till skrivbordet. Jag tror till 100% att jag gör ett bättre jobb om jag har det fint och inspirerande på min arbetsplats. Men en annan sak som också är viktig är att den är ergonomisk. Därför älskar jag detta samarbete med AJ som handlar om just detta, att ta hand om sin arbetsplats.

Jag har uppdaterad Drömmis med ett höj och sänkbart skrivbord och en snygg och bra arbetsstol. För det är ju såklart lika viktigt att det snyggt som det är ergonomiskt, tycker jag i alla fall. Det ger mig mer arbetsglädje och inspiration.

Så himla skönt att kunna välja om man vill stå eller sitta ner och jobba. Jag kan lätt bli lite rastlös i benen av att sitta ner länge så detta passar mig PERFEKT!!

Här hittar ni mitt skrivbord! 

En annan sak som ökar mysfaktorn på kontoret är ju såklart en kontorshund 🙂

Stolen hittar ni här!

Andra saker som gör mitt skrivbord peppigt är:

★ Blommor

★ Peppiga skrivblock

★ Ljusstake

★ Ljusslingor

Tillsammans blir det en snygg, inspirerande och ergonomiskt plats att nå sina drömmar ifrån!

Har ni några tips på hur man ökar inspirationen på sin arbetsplats? Dela gärna med er! LOVE J!

6 reaktioner på ”Så skapar du en snygg, inspirerande och ergonomisk arbetsplats ★”

 1. Hej, jag tycker du verkar vara en underbar person, massor med glädje och vilja, och så himmla vacker.
  Jag har läst din blogg i några månader och har märkt, att du ( på senaste ) gör väldigt mycket reklam för produkter. Jag förstår att det är ditt sätt att tjäna pengar, men jag saknar en egna touchen. Ja skulle vilja ha det något med personligt, inte alltid saker som man ska konsumera, utan kanske natur upplevelser, saker med vänner.
  Inte grejer jag ska köpa…
  Men du bestämmer, mest något jag har märkt nu på senaste.

  1. josefindahlberg

   Det stämmer, jag har inte jobbat med länkar förut. Jag har under alla år jag bloggat haft mode och stil som en stor del av bloggen men inte använt länkar och nu gör jag det så det är skillnaden. Och nu när jag har en tjej som jobbar med mig så måste jag tjäna in så att jag kan fortsätta ha bloggen som heltidsjobb och så jag kan ha kvar Pauline. Så det är mest att jag kopplat på länkar, inte själva innehåller som har förändrats. De flesta bloggar jobbar ju med länkar, jag är bara sen på bollen för jag inte har hunnit med. Men självklart ska jag fokusera på andra saker också, inte bara sånt man kan köpa 🙂 Tycker jag också är superviktigt <3 Tack för din feedback. KRAM

 2. Håller helt med.
  En mysig arbetsplats ska också vara funktionell samt ergonomisk.
  Ordning, blommor, kontorshund m.m. ökar trivseln.
  Och rätt ljussättning samt en trevlig doft kan öka trivsel och möjligheter än mer.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *