Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:06 | maj 1, 2018

Lunch med Moon & Ida Warg ❥

Alltså kolla på dom här två 🙂 Så fina! I dag åt jag och Moon lunch med fina Ida på nya Pascal här på Söder. Riktigt härlig lunch!

Moon blev trött och sov i korgen..

Och på armen…

Alltså hon är så söt att jag vill ÄTA upp henne! Älskar henne så mycket!

Så mysigt och peppigt att äta lunch med den här tjejen som snart också får en egen bebis (fast en människa) SÅ KUL! Vi pratade såklart om bebisen, Moon, kärlek och business, som det brukar bli när vi ses. Jag bollade min nya idé med henne och fick superbra feedback. Så himla peppad på att dra igång, SNART ska jag berätta mer för er för ni ska nämligen också få vara med i idéstadiet 🙂

Okej, några fler bilder på Moon bara!!

Jag.Går.Av!!!

Vilken trio! Tack för en superhärlig lunch bästa du! Nu ska jag i väg på födelsedagsmiddag, ses på IG stories, PUSS J!


9 kommentarer9 kommentarer om “Lunch med Moon & Ida Warg ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här