Dagens outfit & min nya bästis ★

En liten pusspaus med Moon innan jag lämnade över henne i korgen till Sofie & Pauline och cyklade in till stan. Så himla skönt med cykel och med elcykel! Alltså vilken grej! Jag bara flyger fram på gatorna och i uppförsbackarna, helt magsikt! Min nya hoj läääär ni får se mycket av i vår och sommar. Helt klart min nya bästa kompis!

Korg Second Hand Kaftan H&M Jeans Levis Boots Flattered Cykel Wheelström  

Ha en härlig kväll bästa ni! Puss J!

5 reaktioner på ”Dagens outfit & min nya bästis ★”

  1. Letat online efter denna kaftan😍😍 men hittar inte😖 är den gammal eller är den så ny att den inte kommit ut ännu?? 😇

    1. josefindahlberg

      Köpte den för ca en månad sen, såg den nyligen så tror den finns i butik 🙂 kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *