Min pangfredag i massa bilder ★

Alltså vilken fredag, den har känts såååå  lång! Nu ska vi få se vad jag har gjort. Jag fick upp 06.00 för att kissa Moon och göra mig i ordning för att fota vid blommorna i kungsan… haha. Jag och Pauline träffades strax efter sju för att hinna dit innan det är fullproppat med folk, haha, vad gör man inte för bilden… Kommer upp på IG inom kort 🙂 Moon tyckte det var i tidigaste laget.. Hur gulli?!

När bilden var tagen blev det frulle på Riche!

MUMS!

9.30 Jag hoppade in i en bil för att ta mig till Solna och ett superkul möte! Passade på att vila ögonen i bilen lite… Valptiden ger inte mycket sömn!

12.15 Lunchdejt med Forni och Moon på nya favoritstället Pascal!


Vegansk soppa, mums!

Moon invigde sin nya korg i dag eftersom hon tuggat sönder den andra….

Hon verkar trivas väldigt bra… haha.

14.00 Stannade på mitt blomställe på torget på vägen hem och köpte MASSA blommor!!!

Hade min nya väska från Zaras barnavdelning i dag, tips tips, hittar ofta roliga saker där!

BLOMMOR!!! Gjorde hemmet redo för härlig helg, älskar att ha blommor överallt så maxade lite extra den här helgen 🙂

16.00 Jag och Pauline tog oss tillbaka till Pascal för att fota en rolig grej och passade på att fika loss när bilderna var tagna.

Så mysigt med fredagsfika i solen med mina favorittjejer, alltså Pauline & Moon. Drömeftermiddag!


Resten av kvällen har jag spenderat hemma med den här och min tjejkompis Fredrika. Vi har ätit gott, kollat på Lets Dance och myst med Moon. Så himla drömmig fredag!! Men nu är jag så taggad på helg. Behöver.Sova.Ut!!!

Hoppas ni har haft en härlig dag bästa ni! PUSS J!

8 reaktioner på ”Min pangfredag i massa bilder ★”

    1. josefindahlberg

      Hon går inte så mycket själv än men lite, hon blir bättre och bättre. Men när vi ska gå längre sträckor så bär jag henne eller har henne i korden eftersom hon är så liten nu 🙂

  1. Tarja Aaltonen

    Så vackra bilder? Härligt att se hur ni trivs med varandra ??? Vi är på semester i Jyväskylä med hela hund gänget och Moonis syster Luna trivs bra i Vasa i sitt nya hem? Gamla familjen med mamma Mimosa skickar så mycket varma hälsningar och puss ? till Moon och varma kramar till fina du som tar så väldigt bra hand om henne ?

  2. Hej fina Jossan! Jag och mina systrar planerar att tatuera oss tillsammans. Vi bor i sStockholm och skulle behöva tips på en bra tatueringsstudio. Vart tatuerade du dig när du gjorde det här i Stockholm? 🙂 Kram på dig bästa fina inspirerande människa <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *