Min drömsöndag i bilder ❥

Happy söndag på er! Hoppas ni har haft en härlig dag och helg. Jag har haft en riktig dröm-ledig-söndag, SÅ underbart!

Jag började dagen med att mysa med min lilla måne, BÄSTA sättet att vakna på. Man blir typ glad när klockan ringer för att jag får lägga mig på golvet och mysa med henne. Jag vill nämligen inte ha henne i sängen så hon sover på madrassen nedan för så jag lätt kan gå ner om hon piper för mycket. I morse var hon så trött (efter att vi gått upp vid fem och kissat såklart) så jag fick mysa länge med henne innan hon blev på bushumör. SÅ MYSIGT!!

Den här lilla skruttan är ju otroligt god och mysig men…


Hon är ju valp på hon biter på allt, framförallt mina händer. De smakar tydligen godare än alla hennes leksaker, haha.

Efter en mysig frukost här hemma åkte vi ut till Dalarö med mamma. Moons första gång på ön, så mysigt och det var ju typ sommarväder idag, riktigt drömmigt!!

Jag ÄLSKAR ju mitt Dalarö där jag är uppvuxen och kan få riktiga cravings på att åka dit och en dag som denna kan jag inte tänka mig något härligare än att åka dit och fika och promenera. Så mysigt!

Jag köpte den här superfina handduken i en lite butik på byn också, det är en barnhandduk så jag tyckte den passade perfekt till Moon 🙂 Så gullig!


Efter fikan åkte vi till landet och fixade lite i trädgården och jag läste några sidor i den här boken som jag tipsade om i förra inlägget, så taggad på att läsa mer!

Nu ska jag fixa i ordning här hemma, håller ju på att göra om för fullt (ni ska snart få se!) och så ska jag skirva klart mina texten till min och Vanjas bok. Riktigt härlig söndag alltså och är så redo för en ny vecka!! Hoppas ni mår toppen och att ni får en mysig kväll. Vi ses i morgon. Love J!

6 reaktioner på ”Min drömsöndag i bilder ❥”

  1. Hej Jossan!
    Tips för att slippa gå ut med valpen på natten och tidig morgon. Köp en hundbur, finns super fina små på rusta typ som du lägger henne i på kvällen när du går och lägger dig. Buren skapar en känsla av trygghet och ombonad som gör att de sover hela natten och valpar kissar aldrig i sin egen säng ? Så på så vis skapar du trygghet för henne och slipper gå upp med henne på natten ? Lycka till, hon är verkligen såååå himla söt ??

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *