Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:34 | maj 7, 2018

Äg din framtid ★ Investera dina pengar!

Hej bästa ni, för ett par månader sen berättade jag ju om att jag börjat spara i fondappen Fundler eftersom de hjälper mig att investera mina pengar på bästa vis skräddarsytt för just mig. Nu har det gått ett par månader och mitt sparande är igång! Hurra! Här kan ni läsa om varför jag började spara i mitt förra inlägg.

Sen jag började spara i Fundler har jag ju skaffat mig en hund så att ha ett sparkonto som tickar på sakta men säkert känns tryggt och bra för man vet ju aldrig vilka utgifter som kan uppstå. Jag har alltså öppnat ett buffertsparade som jag har som ett sparkonto med låg risk då det är mer för ett kortsiktigt spar, tex om det skulle hända Moon något eller om jag vill göra om hemma. 

Det smarta med Fundler är att appen hjälper mig att investera mina pengar i rätt fonder. Appen hjälper mig att välja den risknivå som passar mina olika sparmål bäst tack vare frågorna jag svarat på i början och vad jag angett att jag vill använda pengarna till. Så himla skönt att den hjälper till med det här så behöver jag inte oroa mig för om jag tänker rätt eller inte, jag är ju inte ett ekonomiproffs själv.

Allt i appen sköts smidigt och säkert med hjälp av ditt BankID vilket känns otroligt smidigt och modernt att kunna styra sina pengar ifrån soffan i stället för att ta sig till banken. En annan sak som är bra att veta är att Fundler har insättningsgaranti och att pengarna förvaras hos SEB. Så det är alltså tryggt och säkert!

Man behöver inte investera eller spara MASSOR av pengar för att det ska vara värt, jag sparar 1000 kr i månaden och har redan tjänat in lite extra på den här korta tiden vilket är så mycket bättre än när jag hade pengarna på bankkontot. Så appen funkar verkligen för alla!

Jag är inte superintresserad av ekonomi men jag vill ju såklart vara smart med mina pengar och därför ÄLSKAR jag att det finns en app som hjälper mig med detta på ett ENKELT sätt! För jag tycker det känns viktigt att ha koll på pengarna, börja spara för en säkrare framtid och såklart få mina stålar att växa 🙂

En annan grej som får mig att vilja investera mera är att tjejer är bättre på att spara men sämre på att våga investera. Well, time for a change säger jag! Se till att ladda ner appen du också och dra igång ditt sparande och börja investera i dig själv och din framtid! ÄG DIN FRAMTID!

Här laddar ni ner appen i appstore // Här laddar ni ner appen i google play

LOVE J ★


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här