Vad har ni för önskeinlägg på bloggen? ★

BÄSTA NI som jag inte skulle klara mig utan ❥ Jag tycker det är dags att ni får önska VAD ni vill se för inlägg på bloggen. Jag får ofta kommentarer med råd på inlägg och det inspirerar mig SÅ mycket!!

Så nu tänkte jag öppna upp för att ni får önska ert dröminlägg. Hur ser det inlägget ut? Hit me så ska jag försöka leverera inom kort!! Ska bli så spännande att se vad ni vill ha mer av! Ha en härlig kväll finaste ni ❥

LOVE J!

25 reaktioner på ”Vad har ni för önskeinlägg på bloggen? ★”

 1. Emma Alquier

  Inredning!!! Gärna en lägenhets
  tour på youtube! I podden sa du att du gör om hemma, vi vill se renoverings och inrednings processen ??❤️ Du är grymmmm! Kram

 2. Ett foto i timmen, Morgonrutiner eller rutiner överlag, Alltid i mitt kylskåp eller Det här handlar jag alltid, Vanliga shopping inlägg med vad du köpt och gärna med pris, Mina vänner inlägg där du berättar om dina vänner och hur ni träffades, Det här vet ni inte om mig.

  Några förslag, många klassiska format som man saknar när bloggar går mer mot att bli magasin 🙂

 3. Jaaa va kul med önskeinlägg!! Jag vill veta hur du redigerar dina bilder? Vilka redigeringsappar du använder? O om du har något/några knep för att få till ett instagramflöde som känns enhetligt? Tycker det är såhimla svårt att få till!✨⭐️✨ Kraaaam

 4. Outfits, inspiration på kläder tex. hemsidor eller butiker, hur du stylar ditt hår, hudvård

 5. Skulle vara lika kul att läsa om som att höra er prata om i podden;

  1. Det här med att vara olika färger( gul grön blå röd) vad är du mycket/lite av? Hur är människor du generellt brukar dras till? Vilken typ av färg är du mest kompatibel med?
  2. Vilka personlighetsdrag uppskattar du mest i andra människor?

  3. Ett inlägg om drömmar/idéer du trott att du vill uppfylla men insett att du inte vill?

  ⭐️⭐️⭐️⭐️

 6. Väntar fortfarande på inlägget om hur du organiserat din garderob, inredning,tips på kristaller, tarotkort mm. Så packar jag min väska inför en resa vore alla kul inlägg att läsa ?

 7. Gillar verkligen din blogg! Mycket inspirerande, gillar främst outfits och när du skriver om det spirituella 🙂 Men håller också på att bli tokig på all reklam som dyker upp när man kommer in, brukar lyssna på musik och läsa bloggar men Spotify stängs alltid av när man går in på din blogg för att reklamen tar över (även om reklamen inte har ljud i sig). Skulle gå in oftare och läsa om det inte var så mycket pop-up-grejer som dök upp som avbryter.
  Kram och tack för pepp!

  1. Ja, och speciellt irriterande också att reklamen är en Ove Sundberg som liksom ”hänger med” om man scrollar för att komma förbi den… Har sett det på fler bloggar och det blir ju som du säger, att man kanske går in mer sällan tyvärr.

 8. Hei søte deg❤️ Skulle gjerne lese mer om krystaller, og høre om dine favoritter og hvordan du bruker dem☺️ Får gjerne dine tips og favoritter på: podder, YouTube’ere og bloggere, som gjerne handler om holistisk livsstil ? Leser også gjerne om din meditasjonspraksis, kanskje har du noen fine apper å anbefale?☺️ Og jeg vil høre ALT om din spirituelle reise, siden jeg er i starten på min? Så kanskje et innlegg om hvordan man går frem om man vil utforske sin spirituelle side, fortelle om hva som hjalp deg på vei??❤️ Beklager om du allerede har tatt for deg dem her temaene, jeg er ny leser av din blogg og ny lytter av deres podd?☺️ Takk for all din inspirasjon!✨?

 9. Jag ser såå fram emot det stora inredningsinlägget!! Kommer det snart? Jag är så taggad??✨
  Kramis

 10. Fine Josefin!✨ Jeg ønsker meg mer av:
  – Antrekk
  – Interiør, innlegg med fokus på ett og ett rom/område i leiligheten din
  – Vlogger ?
  – Matinspirasjon
  Og rett og slett bare hverdagspepp; lister om hva du gleder deg til den kommende måneden, hva som har vært høydepunktene i uka, hva du er takknemlig for osv. Mye av det du allerede leverer rett og slett ? Så inspirerende å komme inn hit!

 11. Stil, styling( hur tänker du när du väljer ootd?) hur du sätter guldkant på vardagen?
  Älskar podd och blogg! ?

 12. Vill gärna se mer av vad du shoppat för kläder nu det senaste, typ som den shoppinghaulen du hade i en vlogg för nåt år sen! Blir så inspirerad av sånna inlägg ?

 13. Hej bästa du! Det skulle vara så himla kul och inspirerande att få höra kring din karriärsresa till där du är idag. Från gymnasiet, drömmar, utbildningar, vägar du tagit, chanser du fått, när du “slog igenom” osv. Blir så inspirerad av din karriärspepp och skulle så gärna få höra ett långt och utförligt inlägg om hur du har tagit dig dit du är idag. Massa kramar <3

 14. Skulle verkligen vilja se mer tips på stil, inredning, skönhet osv. Du har alltid så fina kläder, skulle vara kul att få “hänga med” på en shoppingtur, alltså att du berättar hur du brukar tänka, dina favoritbutiker, en haul osv. En vlogg där du vintageshoppar hade vart livet!!

 15. Först och främst, tack för din peppiga och djupliga blogg som ger livet lite extra fluff men även insikt när man behöver ❤ Mitt önskemål är mer på det djupa planet. Du skriver ju mycket om hur man ska tänka positivt, vända dåliga dagar, hantera motgångar etc. Jag hade gärna velat läsa ett inlägg om konkreta verktyg att ta till när man befinner sig i något som inte kan beskrivas som annat än en livskris. När relation, arbete, trygghet och väg i livet liksom…brakat samman? Hur hittar man tillbaka till sin väg och gnista? Hur hittar man inre stabilitet och lugn? Exempelvis böcker att läsa, typer av resor att göra, mentala övningar osv. Bara hands om liksom, allt som kan hjälpa, BRING IT!

 16. Tack fina Jossan för att du inspirerar mig till att leva närmare mig själv och i positiv anda ?? Jag skulle så gärna vilja se vad du gör en ledig dag. Jag pluggar till lärare och känner att jag har svårt att få något gjort just den dagen, som att så fort jag är ensam utan rutin vet jag inte vad jag ska ta mig för ? Förr jobbade jag heltid, hade häst ensam, två hundar boendes varannan vecka och ett stort kompis nät så där räckte tiden aldrig riktigt till. Men nu har jag och min sambo flyttat till hus på landet som vi byggt på under nästan två års tid och nu när det är klart, hästen numera rids nästan bara av min syster, hundarna bor hos min mamma på heltid (är egentligen hennes hundar som jag lånat), jag pluggar och bara har några lektioner i veckan, och vännerna numera bor 1,5 timme bort känner jag mig rastlös på nåt sätt och vet inte hur jag ska fylla de tomma dagarna i mitt schema. Vad gör du en ledig dag? ☺️ Förstod aldrig förr hur människor kunde vara uttråkade när jag själv hade tusen bollar i luften, men nu förstår jag att man faktiskt kan bli uttråkad ? Vore därför toppen med ett sånt inspo inlägg om vad man kan fylla en ledig dag med ? Blev en jäääääte lång kommentar insåg jag nu ?? kramar ?

 17. Hej Jossan! Skulle vara kul om du hade kunnat göra ett inlägg med härliga och peppiga outfits enbart från second hand. Outfits som inspirerar och chockerar. Tänker på att många har en syn av att second hand är sunkigt och inte alls kan leverera trendiga och smaskiga plagg. Hade varit otroligt kul om du kunde göra något sånt’! ?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *