Jag har rensat garderoben – säljer allt hos nya appen Tise ★

I samarbete med Tise

Hej på er bästa ni, jag är väldigt stolt och glad över att få presentera mina ny partner som jag kommer jobba med resten av året. En superbra app där man kan lägga upp saker man vill sälja i några få klick, eller köpa det som någon annan säljer. Appen heter TISE som i ”adverTISE”. Alla mina plagg ni ser här i inlägget ligger just nu till salu på Tise, ladda ner appen och sök på ”Josefin Dahlberg” för att shoppa min garderob och följa mig!

För mig som har ett yrke som till stor del går ut på att inpirera andra genom att dela med mig av tips på saker som finns att köpa och samarbetar med flera klädmärken är det extremt viktigt för mig att mina kläder får ett nytt liv, att jag är en i ledet av återanvändningskretslopp. Därför är jag superglad att få sälja mina kläder tillsammans med Tise på ett sånt smidigt sätt. Dessutom får jag frågor hela tiden om en ny bloppis så det känns så bra att få erbjuda er detta istället då jag tyvärr inte hinner med bloppis just nu.

Så jag kommer nu varje månad under sommaren uppdatera min Tise profil med nya plagg från garderoben. Så missa inte det här och såklart kan du ju köpa massa andras kläder också, det finns så mycket att fynda!

★ Du laddar ner appen HÄR! ★

Visste du att varje gång vi återanvänder ett kilo textiler så sparar vi miljön på 18 kg CO2, en halv liter kemikalier och 2500 liter vatten. För mig är det väldigt viktigt att vara medveten om min miljöpåverkan, jag gör inte allt men jag gör en hel del för att ta mitt ansvar. Jag källsorterar, jag återvinner, jag skänker kläder och grejer, jag köper själv från second hand en hel del, jag cyklar så ofta jag kan och jag är vegetarian. Men ja, jag köper nog lite för mycket kläder.. hehe, men får se till att det får nytt liv nu i stället för att de bara bli hängandes 🙂

Härliga Veronika från Tise presenterade appen för mig den är verkligen så bra! Jag blev så imponerad! Och en grym grej i appen är att man kan samla poäng, dessa poäng kan du sen använda till erbjudanden som exempelvis tävlingar eller festivalbiljetter, så kul! Man älskar ju när företag erbjuder det där lilla extra 🙂 Glöm inte följa mig på Tise för att vara först med att se när jag lägger upp nya plagg från garderoben!

LOVE J

Kommentarer

 1. Palle

  Förstår att det behövs rensas i garderoben ibland med så många fina kläder som du hela tiden får in.
  Och bra att det finns ställen där det går enkelt att sälja vidare så kläderna får fortsatt liv.
  Lycka till!

 2. Sofia

  Jossan! Jag är sugen på att åka på ett yogaretreat eller liknande i sommar, gärna i Sverige. Har du koll på företag/bokningsagenturer som är bra på sådant? Vilka har du åkt på retreats med? Förutom Yogiakademin 🙂
  Tack på förhand!

  1. josefindahlberg
   josefindahlberg

   Åh va härligt!! Jag har åkt mycket med Yogaakademin – kolla det!! Sååå underbart och kan verkligen rekommendera det <3 Kram!!

 3. Anna Carlsson

  Kul grej! Men blev besviken att man måste ha ett facebook konto för att logga in, jag har inte det! Alla borde väl ha chans att få använda appen?

  1. josefindahlberg
   josefindahlberg

   Det är av säkerhetsskäl eftersom det är köp och sälj tjänst så ja det måste man, skaffa ett privat kontot om du vill 🙂 Kram!!

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!