Rolig plåtning i Palma ★

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej från detta magiska ställe i Palma. Vi bor alltså på ett holistiskt retreat och det är helt otroligt ljuvligt. Så himla fint, härligt och skön känsla. Så glad över att vara här! Jag är här tillsammans med Gina tricot och ett gäng härlig tjejer för att fota deras sommarkampanj, hurra!! Så himla kul och det blir så himla fint! Vi gick upp tidigt i morse och började fota loss i denna magiska trädgård 🙂

Så här såg jag ut igårkväll: Topp (hittas här!) annonslänk Mina favoritjeans (hittas här!) annonslänk väskan hittar du här annonslänk och skorna är från Zara. 

Här är mitt rum, såååå ljuvligt!

Älskar den här lugna stilen, man blir så harmonisk! Där är ju en sån soffa jag vill ha!! Blir så sugen nu när jag ser dem här överallt, måste fixa det där!

I går när vi kom åt vi lunch i solen, chillade vid poolen i vår favoritbikini, haha – alla hade valt samma! Du hittar den härannonslänk!


Innan middagen var det dags för meditation – alltså magi! Ingen var gladare än jag!

Efter meditationen passade jag på att yoga lite för att sträcka ut kroppen efter flygresan. Så himla skönt!

Och kolla vem som är här med mig!! SALEM! Såg ni It Girls som jag var programledare för? Salem vann första säsongen (2015) och i dag bloggar hon på ELLE och vi jobbar tillsammans med Gina tricot i Palma – alltså hur underbart?! I love it! Och jag är så glad över att vårt program som handlade om att ta fram nästa stora influencer fungerade!! Heja dig Salem!

Alltså sån drömmig plats och sånt drömmigt jobb! Älskar att vara här 🙂 Hoppas ni har haft en härlig dag! Blå tröjan hittar ni här. – annonslänk!

PUSS J!

17 reaktioner på ”Rolig plåtning i Palma ★”

  1. Snääälla Jossan, kan du tipsa om snygga träningstights?! Dina ser alltid så fina och sköna ut! Tycker det är svårt att hitta annat än helsvarta eller sådana som har tryck – jag älskar mönster och fina färger men vill inte ha tryckta plastiga logos över t ex hela benet. Kram!

  2. Har exakt samma gula sjal/bandana/scarfs (eller vad sjutton det nu heter!) till håret, men hur knyter du din som du gjort på bilden? Önskar det som inlägg, hur du knyter alla dina olika huvudbonader. Ser alltid ut som att du gör på olika sätt, så har inte riktigt listat ut än hur du gör! Ser ju så fantastiskt fint ut på dig, så det är ju dig jag vill ha till inspiration!

  3. Din sporttopp! Letat efter just en sån som går lite högre och är SVINSNYGG. Vart har du fyndat? <3

    1. josefindahlberg

      Eller hur!! Älskar den, kommer typ från Stadiums egna märke om jag minns rätt 🙂 <3 Kram!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *