Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:25 | maj 16, 2018

VLOGG – jag rensar min garderob ❥

Hej alla mina power babes! ★

Vad säger ni, är det vår eller sommar nu? Det känns nästan som vi hoppat över våren och direkt börjar med sommar! Men även om våren bara var här en kort period har jag hunnit vårstäda garderoben och såklart gjort en vlogg! Jag ger er lite stiltips, jag visa även upp mina nostalgiplagg, felköp, vad man hittar i min hall, dom plagg som funkar bäst på en första dejt och plaggen jag säljer i appen Tise.

Hoppas ni gillar vloggen, glöm inte att prenumerera på min kanal. ❥

LOVE J


5 kommentarer5 kommentarer om “VLOGG – jag rensar min garderob ❥”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Postar du det du säljer på Tise? 🙂 Vill så gärna köpa den prickiga kimonon men blir lite nojig när det står ”säljaren vill endast träffas” när jag försöker lägga bud, för det är tyvärr lite långt att åka till Stockholm från Luleå för att hämta den 😉

  Svara
 • Hejsan,

  Tack för att du skriver – det måste blivit något fel. Vi skickar såklart!! :)) Går in och fixar nu!

  <3

  Svara
 • Ååå, vad fina saker! Jag försökte också sälja massor som inte gick åt så jag donerade till kvinnor i nöd, blev så uppskattat! Tips om du har saker över<33

  Svara
 • Så himla bra!! Jag skänkte fyra ikeakassen fyra månaden, jag skänkar och säljer, känns bra att kunna ge till de som behöver men också erbjuda bra priser på kläder till andra om inte har så mycket pengar, och för att ta hand om andrahandsvärdet 🙂 <3 Tack för tipset!!

  Svara
 • Jeg liker virkelig artiklene du deler. Jeg leser ofte artiklene dine, og jeg føler meg veldig bra, spesielt klærne du deler. Jeg liker dem veldig mye. Takk skal du ha….

  Svara