Home Sweet Home ❥

Hej bästa ni, hoppas ni mår strålande! Nu är jag hemma igen efter en magisk jobbresa och det är full fart direkt. Jag kom hem sent igårkväll och var helt övertaggad över att träffa Moon och sambon så hade svårt att somna, såååå mysigt. Och i morse kom Pauline och Sofie hit för att komma ikapp med allt efter veckan. Älskar mitt jobb!

 Nu ska jag byta om jag göra mig boho-fin för jag ska nämligen hosta en lunch tillsammans med Indiska. Ska bli SÅ himla mysigt! Följ med oss på Instagram Stories – kommer bli riktigt drömmigt!

All vakna upp till den hära i morse… man går ju av. Finns inget mysigare!!!


Glöm inte att följa Moon på Instagram också, hehe 🙂 Älskar att hon har eget konto. Hon är så duktig, redan lärt sig att redigera och lägga upp 😉

Ha en underbar finaste ni! Puss!!

4 reaktioner på ”Home Sweet Home ❥”

  1. Jag måste bara få skriva att du är årets största fynd för mig! Så jäkla bra och inspirerande, hittade dig av en slump på insta och har nu hittat denna underbara blogg! Ser fram emot en massa härlig läsning och inspo här. <3

    1. josefindahlberg

      Men åh tack snälla fina du, gud va glad jag blir <3 <3 <3 Ha en magisk dag!! Kram!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *