Mina bästa tips för att tro på sig själv ❥

Inlägget innehåller annonslänk

Hej alla Power Babes! Mitt bästa och viktigaste tips när det kommer till det mesta är att tro på sig själv. Allt blir betydligt mycket svårare om du är hård och nedlåtande mot sig själv, oavsett om det handlar om att må bra eller nå sina drömmar. Genom att tro på sig själv kommer du snart inse att det mesta är möjligt och att du faktiskt “Can Do It!”. Så nu tänkte jag dela med mig av mina bästa tips för hur man tror på sig själv!

❥ Grundregeln är att vara snäll mot sig själv. Att ta hand om sig själv, behandla sig själv med kärlek och respekt. Precis som du behandlar din bästa kompis – så ska du behandla dig själv.

❥ Strunta i vad andra tycker är en annan grund som är otrolig viktigt och avgörande för mycket i livet. Andra personer kommer alltid tycka och tänka men egentligen spelar det inte någon som helst roll. Låt inte denna totalt onödiga grej sätta stopp för dig och dina drömmar! Strunta i vad andra kanske tycker och tänket – vad spelar det för roll? Ingen dör av dålig tanke, inte dör av att någon tycker att en annan är lite konstigt – jag lovar att jag haft folk i min närhet som tyckt en hel del men jag vägrar att de ska stå i vägen för mig. Jag tror på mig själv och jag vet vad jag vill och vad jag kan. De som vill haka på på vägen är mer än välkomna och resten lägger jag inte någon energi på längre. Gör det du också!

Lästips: Mina bästa tips för att ta tag i och nå sina drömmar!

❥ Peppa mig själv! Precis på samma sätt som du peppar din kompis inför en jobbintervju ska du peppa dig själv. Och gör det varje dag! Vi är mer lättlurade än vi tror. Om vi säger peppande saker till oss själv många gånger kommer vi snart att känna att det är sant (vilket det är) och vi vågar handla utifrån det. Så börja i dag, peppa loss! Vad har du att förlora? Inget. Vad har du att vinna? Allt!! Du är värd att peppa dig själv – sätt i gång nu!!

❥ Visualisera mera! Något jag gör mycket av är att visualisera mina drömmar. När jag drömde om att ha en stor blogg med många läsare, visualiserade jag mig själv med en stor blogg med många läsare. Jag kunde se mig själv sitta vid min dator och svara på flera kommentarer, skriva inlägg som skulle nås av tusentals tjejer. Jag har visualiserat mig på en stor scen, framför kameran mm. Det gör att jag kan se mig själv i den situationen och det känns mer möjligt att nå dit. Så ett hett tips är att visualisera mera. Om du har frågor om detta är det bara att kommentera!

❥ Ge mig själv beröm En viktig grej som vi ofta glömmer är att klappa oss själva på axel, ge beröm och att fira. Men när en kompis tar examen, får ett jobb eller liknande är vi snabba med ett peppigt sms eller blommor. Gör samma sak mot sig själv. Genom att fira våra framgångar peppar vi oss själva att fortsätta framåt och det får framförallt oss att tro mer på oss själva.


Klänningen hittar du här! annonslänk

Genom att tro på dig själv kan du ta för dig mer av livet! Jag tror att det är fullt möjligt för alla oss att tro på oss själva, peppa oss själva och älska oss själva. Men det kommer inte alltid av sig självt så därför måste vi ta tag i det själv. Därför hoppas jag att du tar till dig av punkterna och börjat din tro-på-dig-själv-resa redan ikväll. Och vet du vad, jag tror på dig! Love J!

Lästips: 5 sätt att bli Queen över ditt eget liv

12 reaktioner på ”Mina bästa tips för att tro på sig själv ❥”

 1. Det här är så bra! Älskar din blogg! Du har ett helt otroligt synsätt på livet som jag älskar!

  Tack för peppen! Behövde höra detta idag

 2. Tack bästa Josefin 💥💕💟💜🎀💞💗💖🎆✨📷 älskar din blogg 💪👏✌👊👌👍💥💥💥💥💟💟💟 Josefin och Vanja ni gör ett så otroligt bra jobb allt ifrån bloggar podden Youtube 🌸🌸🌸💜💜

 3. Hej Josefin:)
  Ja älskar din stilen och livsstilen! Du är så inspirerande <3
  Var har du köpt den underbara hårband?

 4. Hej Tack för läsning jag har väldigt dåligt självförtroende och undrar varför mycket går snett tror där nyckeln är så jag ska börja nu och tro på mig själv andra har ju alltid en åsikt om en oavsett vad man gör eller är jag är som du annars en glad tjej men låter allt för ofta andra trycka ner mig vilket blivit en vana .Så ett nytt liv ha en bra dag 🙂
  Janet

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *