Ny inredning, update & shoppinginspo★

Inlägget innehåller annonslänkar

Glad lördag bästa ni, hoppas ni mår strålande. Det gör jag och Moon, vi är lite trötta (eller i alla fall jag) efter en månad utan en hel natts sömn men trots det mår vi bra och har det mysigt här hemma. Och som ni vet håller vi ju på att göra om här hemma för fullt men det har ju gått sådär, hehe.. Läs detta inlägg om du inte redan gjort det: “Det går åt helvete på inredningsfronten”

Ja som ni vet blev det ju superknasigt med min soffa som jag beställde så jag beställde den här från Ikea i stället. Helt ok men inte riktigt det jag hade tänkt mig från början. Men den är typ exakt samma färg som väggarna så den smälter in väldigt bra 🙂 Så får vi se om min via linnesoffa dyker upp 🙂

Rosa pläden hittar du här!

Här är mitt nya soffbord, älskar det! Jag är så inne på att mitt hem ska vara i naturliga färger och ha en lugn och mysig känsla och då passar ju det här soffbordet perfekt. Du hittar det där!

Här är en annan ny favorit som jag också älskar! Du hittar den här! Så fin att ha böcker i och en växt på, den ska inte riktigt stå här men har ju inte gjort klart allt i vardagsrummet än så den får stå där så länge 🙂

Nu har vi precis ätit den här goda frullen här hemma och det är dags att gå ut i solen, ljuvlig dag i dag igen!
  
Moon älskar den nya soffan och pläden 🙂 

Eftersom jag inte är klar här hemma än så jag ständigt på jakt efter nya inredningsdetaljer. Här är några favoriter, några som jag redan haffat och några som jag är sugen på. Hoppas ni får lite inspo 🙂 Alltså buddan är min stora favo, har två haha.

Ljusslinga med härligt varm ljus / Lurvig matta / Supersmart och smidig plastväska du kan ha till allt / Sittdyna / Salt och peppar kar som leoparder, mina favoriter i köket / Flätad bricka till alla fika pauser i sommar men kan även användas som frukskål eller dekoration. / Rosa supersnygg vas, åhh tänk massa härliga snittblommor i den! Magiskt / Väggdekoration, men söta tofsar i färg. / Sist men inte mist, buddan som jag själv har två exemplar ifrån för jag tycker den är så fin.

Jag har ju tänkt att göra en inrednings-vlogg! Hur kul! Ska göra den när allt är på plats och i sin ordning. Har ni några förslag eller idéer vad ni vill ha med i den vloggen? Självklart ska jag inte bara filma när allt är klart utan ni ska få vara med på resan 🙂 Men lär dröja lite innan allt är klart men håll ut.

Skriva gärna VAD ni vill se mer av från mitt hem så ska jag ta med det 🙂

LOVE J!

8 reaktioner på ”Ny inredning, update & shoppinginspo★”

  1. Allt!! Vill se allt i ditt hem, får inte nog. Just nu är du min stora inspiration varje gång jag köper nytt. Både du och ditt hem är så himla härligt och fint.

  2. Hej Josefin! Såg din senaste video på youtube när du visade en soffa i Palma som var lik en du ville ha. Min svärmor säljer en liknande så kände bara att jag ville visa den. Den är nästan oanvänd, så i väldigt bra skick 🙂

    Hej, kolla vad jag precis hittade på Shpock: https://sv.shpock.com/i/Wv1ti3koDkyXc0LZ/?lft=

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *