Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:31 | maj 22, 2018

Outfit ★ Nya favoritjeans & glasögon

Inlägget innehåller annonslänk

Såhär såg jag ut i går när jag delas spelade in ett roligt jobb men också svasade runt på stan i sommarvärmen. Så härligt att man slipper ha med jacka dessa magiska dagar, love it!

Och till jeansen, helt klart mina nya favoriter. Jag spontanköpte dem i helgen när jag och en kompis gick runt på Söder. Jag hittade dem på Aplace men finns att köpa här! Så härliga, de sitter som en smäck, är lagom lösa och sköna = precis som jag vill ha mina jeans. Ett hett tips!!
 

Jag hämtade även ut mina nya bågar med min nya styrka – äntligen!! Så himla skönt att kunna se igen, hehe.. Jag valde dessa från Nividas som har ROSA GLAS – Hur fina!!! Jag älskar!! Finns i fler färgen – spana in dem här! Perfekt att ha att byta av med mot mina mer klassiska bågar!

Toppen kommer från H&M, hittade inte den online nu men köpte i butik förra veckan så borde finnas kvar. PUSS J!


5 kommentarer5 kommentarer om “Outfit ★ Nya favoritjeans & glasögon”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här