Min tisdag i bilder ❥

Nu ska jag visa er hur min gårdag såg ut, i massa bilder såklart!

Jag och Pauline började med att fixa i ordning här hemma för att ta en bild till ett jobb. Jag ska byta ut till andra prints (som snart kommer!!) men dessa passar superbra så länge, sen ska de få gå tillbaka till sina vanliga platser 🙂

När bilden var tagen åt vi en härlig lunch på ett ställe bredvid mig. Såklart satt vi ute i soooooolen 🙂 Så härligt!

Bästa Pauline!! Vi pratade massa framtidsplaner och peppade loss! Så peppad!

En glass på maten? Absolut!!

Efter lite mer jobb hemma var det dags att spela in podd med Vanja! Avsnittet finns ute nu, ni måste lyssna 🙂 Sök på “Josefin och Vanja” i poddapparna så hittar ni!

Moon var som en dröm som vanligt och väntande snällt i korgoen (som hon lägger sig i själv numera) medan jag…

Fotade den här bilden.. Håll utkik på min Instagram för vi fotade den till en härlig tävling som snart kommer upp 🙂

När jag kom hem var det dags för bus med Moon och lite mer jobb innan…

.. det var dags att äta middag med mamma, så mysigt att vardagshänga. Sen jag skaffade Moon (& sambo) har det inte riktigt blivit av.. Så jag lämnade Moon hemma med Sambon och åt en middag med mamma i lugn och ro. Så mysigt!

Vi käkade min favorit – ramen!! Mums! Sån tur att jag har ett ställe precis vid mig 🙂

 

Kvällen avslutades med en långpromis under denna magiska himmel. LJUVLIGT! Jag ville aldrig gå in!! Så himla bra dag, nu ser jag fram emot denna dag 🙂 Ha en härlig onsdag!! PUSS J!

6 reaktioner på ”Min tisdag i bilder ❥”

  1. Hej! Jag hade velat sluta prenumerera på ditt nyhetsbrev eftersom min inkorg är alldeles för full. Unsubcribe-knappen fungerar inte. Hur gör jag?

    1. josefindahlberg

      Hej, tråkigt att höra men jag förstår 🙂 Jag ska kolla upp knappen direkt! Om du ger mig din mailadress kan jag ta bort dig manuellt sålänge. Kram!

  2. Jag måste bara säga, fy FAN vad snygg du är i håret! Lystern, längden, färgen, ALLT ? Klockrent!

  3. Åh Josefin, du är en sån underbar person. Jag tycker om hur du uttrycker dig och hur du får andra att må. Du är så stark och så ambitiös och vill så mycket och du går din väg precis rätt. Precis så att du aldrig glömmer dem andra men inte heller dig själv. Du är redan är stor kvinna och du kommer nå så många drömmar om du fortsätter så här! Creating is changing peoples life. Living is also changing their minds.
    tack för allt hittills!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *