30% på mina Dream Big smycken ★

I detta inlägg förekommer reklam för CU Jewellery

Hurra här kommer en tisdagspresent till er: 30% på hela min “Dream Big” smyckeskollektion. Jag designade och lanserade ju denna kollektion för snart ett par år sen men de är fortfarande mina favorit och varje-dag-smycken. De är enkla, stilrena och med ett härligt budskap. Och jag älskar formen på dem!! Inser nu att jag måste hem och ta på mig några av dem som jag inte haft på länge!

En annan sak som jag älskar med denna kollektion är att den är gjord av återvunnet silver, alltså gamla silver skedar typ. Så himla bra!! Och guldsmyckena är också gjorda i återvunnet silver och med 18 K guldplätering.

“DreamBig”-halsbandet har jag på mig VARJE DAG!! (Det med stjärnor har jag köpt i en liten butik i Paris.

Här är några av mina favoriter från första droppet! Den runda med texten “Dream Big” är storfavoriter och jag blir alltid SÅ glad och stolt när jag ser någon som har den runt halsen!

En av mina absoluta favoriter är det här korta halsbandet som är som en “hästsko” som heter Lucky! Så himla fin, den måste jag börja ha direkt!

 Du hittar alla smycken här och glöm inte att ange koden “dreambig30” för att få 30% i rabatt. 

Dream Big! Puss J!

7 reaktioner på ”30% på mina Dream Big smycken ★”

  1. Anita Molin

    Hej Jag försöker att köpa ett halsband till min dotter som hon önskat sig, med koden dreambig30, som det står att man ska använda för att få 30% rabatt. Men jag får det inte att fungera. Du får gärna kontakta mig för att berätta hur jag kan göra. Mvh Anita

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *