När det inte blir som man tänkt sig…

Hej bästa ni, hoppas ni har en strålande dag. I dag mår jag mycket bättre! Som jag skrev igår i det här inlägget hade jag en riktig pms-mens-dag med inte så strålande mående. Jag skrev också att jag skulle vända dagen med att få en mysig kväll med min kompis och hennes nya bebis meeeen så blev det inte. Jag hamnade på djurakuten i stället…

Jag hade inte en tanke på att det fanns choklad i soppåsen när jag ställde den vid dörren för att ta med ut några minuter senare när jag skulle åka till min kompis. Jag gick in i vardagsrummet för att säga hejdå till den mystiska sambon som skulle vara hemma med Moon och när jag gick ut i hallen var hon HELT brun runt munnen, på tassarna jag ÖVERALLT. Hon hade såklart gott loss på soppåsen. Jag som redan var på bristingsgränsen pga av min pmsdag bröt ihop. Jag kände mig som världens sämsta hundmamma och fick panik. Vi ringde djurakuten och jag duschade av henne i badkaret. De bad oss såklart att komma in på en gång! I taxin blev Moon heeeeeelt slut och jag trodde hon skulle dö så jag blev SÅ ledsen. Då fattade jag verkligen hur mycket jag älskar den här lilla tjejen.

Väl inne på akuten fick hon kräkmedel för att vi skulle få ur henne all choklad. Hon svarade snabbt och kräktes upp allt och det visade sig att hon fått i sig en hel del.. Hon blev såklart väldigt trött av situationen men efter ett tag piggade hon på sig och var mer som vanligt. SÅ SKÖNT!

Hemma igen var det som att inget hade hänt men vi var tvungna att ge henne medicin varannan timme hela natten. Hon blev helt svart i munnen och runt munnen av kolmedicinen men hon var sååååå duktig. Min lilla tjej!! <3

I dag mår hon precis som vanligt igen 🙂 Men alltså vilken dag… Så skönt att det är en ny dag med mycket bättre mående för oss alla här hemma. Nu kommer jag aldrig lämna soppåsen vid dörren igen i alla fall.. Man lär sig något nytt varje dag! Hoppas ni också har en bra dag. PUSS!!

Kommentarer

 1. Veronica

  Fy så jobbigt! Vet precis hur jobbig känslan är när man ska till djursjukhuset och inte vet hur det kommer att gå. Skönt att Moon-isen mår bättre nu 🖤

 2. Emelie

  Fy vilken mardröm!! ❤️❤️ Kan inte heller lämna soppåsar vid min dörr för min yngsta katt river alltid upp de då😟Hade en mardrömsvända med honom hos veterinären också för några veckor sen då han även blev inlagd i två dygn, inte kul när något händer de små liven ju😢 MEN GUD SÅ SKÖNT att allt gick bra❤️❤️❤️(och känn dig inte dålig, alla kan göra misstag!) Kramis till dig och Moon (och denna hemliga sambo som jag bara blir mer och mer nyfiken på🙈)

 3. Kattis

  Staaaackars! Vilken tur att ni var snabba in och att det ordnade sig ändå! Min hund, som inte är det minsta mat/sopinttesserad i vanliga fall, satte i sig ett helt skinkpaket när jag glömde det framme sist. Paniken! Men det var ingen större fara sen. Dessa pussehundar, asså!

 4. HA

  Fina fina Moon, vad härligt att höra att allt gått bra. ❤️❤️ Sånt här händer ibland, men vilken tur att ni fick hjälp på djurakuten!

 5. Sofia

  Åh fina Moon❤️ Har också en liten hund som varit min i ett år, hon är mitt allt och i sånna stunder inser man verkligen hur stor del av ens liv och hjärta dem där små lurviga filurerna är! Kram till er🌟💫

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!