Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:12 | juni 2, 2018

Happy Weekend ★ Mina helgplaner!

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej bästa ni, hoppas ni njuter av solen 🙂 Jag har precis kommit in efter att ha legat och solat i parken i en timme. Jag vaknade upp och kände mig riktigt seg, efter denna vecka men pms, mensvärk och lite sömn är jag helt slut. Därför ändrade jag om lite i mina planer för dagen. Jag chillar och samlar lite energi nu på dagen och sen väntar två födelsedagsfester. Nu känner jag mig mycket piggare och peppad  på lite party 🙂

Kanske tar på mig den här klänningen även ikväll, så himla fin!! Du hittar den här!

I morgon blir det en lugn dag, helst på landet, med meditation, yoga och mys. Jag vill bara chilla och samla massa nya energi och ideér för veckan som kommer 🙂

En bra mix av roligheter och vila den här helgen, love it! Hoppas ni också får en härlig helg! Puss J


2 kommentarer2 kommentarer om “Happy Weekend ★ Mina helgplaner!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här