Min söndagsmorgon ❥

Inlägget innehåller annonslänk

Hej på er och hej söndag! Så här ser jag ut idag! ett hårband i håret (Spana in hur jag sätter fast det här – i samarbete med Tresemme) , somrig topp och jeansshorts. Tror jag kommer gå klädd såhär större delen av sommaren, så skönt och fint 🙂

Jag och sambon åt en god senfrukost ihop, alltså kvarg med jordgubbar och vanlijpulver = MUMS! Som en frukostefterrätt!

Har ni sett videon där den mystiska sambon är med på ett hörn? Kolla in här!

Du hittar toppen här! (Extra bra grej är att den är gjort i hållbart material, det gillar man ju!)

I går rakade vi Moon, hon blev sååå smal hehe.. Men hennes päls blev alldeles för varm för henne nu när det är sånt pangväder. Först tycke jag hon såg supermärklig ur men nu är hon sååååå gullig!!

Vi sparade lite längre hår på benen och huvet, egentligen mest för att hon verkligen tröttnade på att vi klippte henne så vi hann inte mer innan hennes tålamod var helt slut. Men i dag klippte jag till det lite och tycker det blev riktigt bra 🙂

Alltså min lilla skrutta, hur söt är hon inte?!?! Går av! Nu ska vi snart tillbaka ut i parken för att äta picknick middag med en kompis, så mysig söndagkväll. Hoppas ni också får en skön avslutning på helgen. LOVE J!

5 reaktioner på ”Min söndagsmorgon ❥”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *