Bästa tipsen för att boosta din helg ❥

Inlägget innehåller annonslänkar    

Jag är så glad över att ha haft den här magiska boostvecka som gett mig mycket energi. Tänk att det ger resultat direkt! Jag som är rätt otrolig älskar det 🙂 Men jag har verkligen lagt i en extraväxel också, jag har mediterat, yogat, tränat, ätit gott och bra och tagit tid för mig själv. Jag har också tagit fram lite härlig inspiration för avslutade helgen på boostveckan. Har du inte hunnit hela veckan att boosta dig själv är det inte för sent! En god middag eller en meditation eller vad som helst som boostar dig, gör det, en gång är bättre än ingen gång.

Vi kommer göra boostveckan snart igen! Glöm inte att använda #boostveckan när ni lägger upp bilder från er boostvecka ❥ Så kul att se att lite bilder börjat dyka upp där!

Vill ni ha inspiration till supermat då har jag verkligen bästa knepet till er! Min underbara vän Edita är så fantastisk duktig på matlagning och dessutom dundermat! Hon lagar alltid inspirerande nyttig mat och inspirerar så mycket. Bilden är lånad från hennes blogg och i just denna bilden gör hon en magiskt dryck/shot som stärker din kropp. Spana in, gör och boosta dig under helgen!

Ni frågar mig ofta om boktips på den spirituella fronten och jag hittade precis den här artikeln på goop där Oprah listar sina bokmåsten så mitt tips är att kolla in den 🙂 Jag köpte själv boken uppe till höger i dag ”Anatomy of the spirit”. Läs artikeln här!

När vi äter bra och tar hand om oss själva inifrån mår även vårt yttre bra såsom hud, naglar och hår. Men om man vill ge sin hud ett extra boost kan man alltid tänka på att återfukta den. Älskar mina hudkrämer för båda kropp, ansikte och händer. Min favorit är den här sköna! Och vill du läsa lite mer om hur du kan boosta din hy lite extra i helgen så hittar du inspiration på Into The Gloss, det här är den bästa sidan för skönhet jag vet, hittar alltid så mycket inspiration här.

Ni missade väl inte receptet på den här drömmiga bowlen som jag gjorde tidigare i veckan? Om du gjorde det hittar du inlägget här!

★ Det kommer snart en vlogg ifrån hela boostveckan som jag spelat in under hela veckan! Så glöm inte att prenumerera på min kanal här.

LOVE J

Kommentarer

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!