Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:50 | juni 10, 2018

Avnitt 2 av Blowout Chair med Power Babe Awa ★

Ni har väl inte missat att jag är årets programledare för Blowout Chair by TRESemmé , så himla roligt! Jag älskar ju att programleda och när man får jobba med sånna här underbara personer är det ju helt klart ett drömjobb! Nu finns avsnitt två ute och veckans gäst är härliga Awa Santesson Sey. Vi dansar, sjunger, skrattar och Marre ger Awa sommaren snyggaste svall 🙂
 
Kolla in veckans avsnitt här:

 

https://www.youtube.com/watch?v=v2DqRsI-qnE&feature=youtu.be

Psst! Missa inte förra avsnittet där Petra Tungården var vår galet roliga (och bjussiga) gäst, herregud vad jag skrattade under den inspelningen, jag grät!! Du hittar avsnittet här!
LOVE J!

0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här