Min helg på landet i bilder ❥

Hej bästa ni ❥ Hoppas ni har en mysig söndagkväll och att ni haft en härlig helg. Jag har varit ute på landet och tagit det så himla lugnt och det har varit så himla skönt! Så här har det sett ut:

Jag kom till landet i går vid lunch och åt detta så fort jag kom ut. MUMS! Efter en “hel vecka”, fem dagar av #Boostveckan tyckte jag att jag kunde unna mig lite gottis 🙂 Såklart! Våfflor, glass och kakor blev det 🙂

Min syrra var ute med sin hund och en annan hund som hon var hundvakt åt si vi hade värsta hundgården på landet, sååå himla mysigt!!

Det har varit en lite rörig vecka så att få komma ut till mitt Happy Place och landa lite var det bästa jag kunde göra. Jag ÄLSKAR att vara där!! Jag kan lixom få craving för att åka ut dit och bara vara och i helgen var det verkligen så. Hade kunnat stanna en vecka till..

Det är lixom som om jag blir mer grundad där ute. Insikterna faller på plats och jag får lite distans till mitt liv här i stan. Bara två dagar där ute har gjort mycket och ikväll mår jag riktigt bra och känner ett lugn i själen 🙂 Så härligt!

Igår kväll kom min kompis Vicky (till vänster) ut och vi köpte med pizzor (Boostveckan?!?!) och hälsade på vår bästa kompis Katta som fått barn!!!!!

Sååååå mysigt att träffa detta lilla underbarn!! Älskar dig redan <3

I morse började jag dagen med yoga och meditation under äppelträdet, haha.. Så himla härligt!! Behövde en liten stund för att landa, prata med min HP (higher power) och landa i mig själv. Funkar som vanligt väldigt bra 🙂

Sen blev det fika, sola och bada resten av dagen innan det var dags att åka hem såhär på kvällskvisten.. Så mysigt!


Moon ville också fika 🙂 HUR GULLIG ÄR HON??? Det har varit så mysigt att vara med henne på landet med alla hundar, man känner hur mycket hon älskar det! Så fler dagar på landet för mig och Moon snart! Hoppas ni har haft en härlig helg! Vi hörs i morgon, puss J!

6 reaktioner på ”Min helg på landet i bilder ❥”

  1. Jag blev så glad att ni har haft så fin och mysig veckoslut på landet : ) Sådana stunder är de bästa som man kan ha. Så mycket kramar och hälsningar från Tumba till er båda sötisar. Så trevligt att få följa lilla Moon men det skulle vara underbart att ses. Love, Mamma Mimosa, mormor Namu och hela hundfamiljen : )

  2. Ser härligt ut! <3 Varifrån kommer dina blusar, både den rosa och vit-blåa? SÅ fina och somriga! 🙂 Ha en fin vecka <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *