Bonjour från Pairs ★ Outfit!

Jag har sagt det många gånger förut men jag säger det igen, jag ÄLSKAR Paris!! Det är något speciellt med den här staden som gör att jag känner mig hemma. Jag kanske bodde i Paris i ett tidigare liv? Eller är det kanske meningen att jag ska flytta hit? Jag har i alla fall bestämt mig för att jag måste åka hit ett par veckor snart igen, hyra en lägenhet och låtsasbo här 🙂

Utsikten från mitt hotelrum gör att jag vill flytta in på en gång! Tänk att vakna upp till det här!

Det enda jag skulle göra om jag bodde här är nog att dricka cappo och äta croissanter, låter ju iof rätt mysigt 🙂

Så här såg jag ut tidigare i dag. En stickad tröja från Gina (köpt i vintras så hittar inte online), klänning från & other stories (hittade inte heller..) och gamla boost från Scorett. Väska från Zaras barnavdelning. Just den här kombon ÄLSKAR jag, gullig klänning + stor stickad tröja. Love it!! Ska dra på mig det snart hemma i Sthlm också, så skönt och fint!

Nu ska jag sova för att gå upp och yoga i morgon bitti. Så himla härligt! Hoppas ni har haft en underbar tisdag! Love J!

5 reaktioner på ”Bonjour från Pairs ★ Outfit!”

 1. God morgon <3 funderade om du kunde göra ett inlägg om hur det varit efter att du slutat dina p-piller; ifall du märkt någon skillnad, hur huden reagerat etc.? sedan undrar ja också ifall du ännu använder dig av Naturalcycles, ifall så en uppdatering även på den fronten. Funderar själv på att börja använda dej och hade gärna hört hur det fungerat för dej 🙂 Kram och NJUT av Paris och Yogan !! <3 🙂

  1. josefindahlberg

   Ja, tack för påminnelsen. Ska såklart uppdatera på den fronten i ett inlägg snart! KRAM <3

 2. Din hy ser så fin och fräsch ut på din IG på senaste tiden? Använder du någon ny fondation eller ansiktskräm?! 🙂 Tips mottages gärna ??

  1. josefindahlberg

   Jag ska göra ett inlägg med vilka produkter jag använder, håll utkik 🙂 Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *