Kristaller och blå smoothie ★

Gooooooood morgon min favoritdag! Jag ÄLSKAR söndagar som ni vet och jag inledde den här söndagen med att göra en superblå smoothie, fin va?
 

Jag tog fram alla mina kristaller i går och kände in dem och de är underbara allihop. Och så fina!! Eller hur? Jag blir verkligen glad av att ha med lite här och där här hemma i lägenheten 🙂 De ligger lixom och laddar och boostar med energi, så mysigt!

Men tillbaka till smoothin, snygg va? Älskar färgen! Jag har gjort den på min kokos-chia-puddig som jag visar hur jag gör i min senaste vlogg. Jag blandade det med havredryck och blå spirulina och vips blev det så här fint och gott! Mums!
 
Såklart inledde jag dagen med att mysa med den här magiska lilla tjejen också. Extra tacksam över henne i dag. Fick lixom en tår i ögat på morgonpromenaden när jag tittade på henne. Älskar henne så mycket! Min lilla måne 

Hoppas ni får en superfin söndag! LOVE J

14 reaktioner på ”Kristaller och blå smoothie ★”

  1. josefindahlberg

   Jag har köpte dem på olika ställen, i LA och här på Söder (På Bodish bla) Men snart har jag bästa tipset till dig 😉 KRAM

 1. Vad sjukt, jag fick värsta rycket igår på min tågresa , satt säkert i en timme och läste om kristaller. Inte tänkt på kristaller innan men fick sånt infall bara . Så skriver du om det idag !! Kanske är ett sign att jag borde skaffa några??✨

 2. Var köper du dina stenar och kristaller? Bor tyvärr inte i Stockholm men kanske kan du tipsa om någon hemsida? 🙂

  1. josefindahlberg

   Jag har bara köpt i butik men googla runt så hittar du säkert 🙂 Jag kommer förmodligen ha ett ännu bättre svar snart :)))) KRAM

 3. Kan du inte snälla göra ett inlägg om vart man kan köpa kristaller? Gärna både butik och nätet! Det hade varit magiskt! <3 Tack för din härliga inspiration, till allt. Tack vare dig har jag äntligen fått upp ögonen för meditation igen! Nu.. dags att lära sig att yoga kanske? Några tips på hur man kan börja smidigast?

  Tack igen fina du! <3

  1. josefindahlberg

   Absolut, det kommer :)) Och ang yogan, kör bara! Gå på pass tycker jag är bäst och kombindera med att köra framför datorn (youtube) hemma 🙂 KRAM

 4. Vart har du köpt den blåa spirulinan?? Har inte hittat det i några hälsokostaffärer??Kram

 5. Jag älskar din blogg sååå mycket! Man blir alltid så glad efter ett besök här! Tack för all fantastik inspiration!! <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *