Min helg i bilder ❥

Helgen inleddes med två alkoholfria drinkar för att fira massa roliga saker i livet med min kompis Vicky! Heja dig!

Recept: Lemonad + ingefärashot + en torkad limeskiva 🙂

Efter drinkarna åkte vi till Summerburst och dansade loss!

Jag var head to toe klädd i Levis. Älskar jeans på jeans!

SÅ kul att lyssna på massa grym musik, dansa och hänga med den här härliga tjejen! 🙂

På lördagen gjorde jag och Vicky en härlig sen-helg-frukost och chillade på soffan, så skönt!

Efter frullen mötte jag upp mamma och tog en långrunda här på Söder. Vi gick till min favoritbutik “Brandstationen” som har såååå mycket fina inredningsgrejer!

Man vill ju ha alla dom här fina hängarna!!


Jag hade på mig min byxdress från Urban Outfitters som jag köpte förra året, så himla skön!

Jag köpte en ny korg till Moon på en av mina favoritsecondhandbutiker “Uppåt väggarna”. De har så fina grejer! Bästa korgstället!

På lördagskvällen gick jag och Moon till Gossip här på Skånegatan för att äta middag med…


.. min kompis Katarina! Hon är så underbar och jag är så glad över att jag träffade henne i Indien förra vintern och i juli åker vi på vårt tredje yogaretreat ihop! Längtar!

Jag hade på mig min magiska kofta från MIH jeans som jag köpte för något år sen, älskar den!

I morse inledde jag ju min dag med att göra den här blåa smoothie (läs det inlägget här!) 

Efter min frukost drog jag på mig den här drömmiga kjolen och en gammal virkad topp för att åka på släktkalas.

MUMS! Det bjussades på massa god fika 🙂

Såklart var min älskade lilla måne med 🙂

Nu ligger jag på soffan med en kopp te och myser! Faktiskt rätt trött och känner att jag kommer spendera resten av kvällen här. Så himla skönt! En riktigt härlig helg har det varit och jag känner mig påfylld med kärlek efter alla härliga personer jag umgåtts med. Hoppas ni också har haft en fin helg! Ses i morgon, Love J!

4 reaktioner på ”Min helg i bilder ❥”

  1. Så himla fin blogg! Man blir ju så himla sugen på att börja blogga själv… :)<3 så min fråga till dig är, vad är de man behöver ha för att börja blogga? 🙂 vad för slags utrustning osv. Vet dock inte vad jag ska blogga om.. tycker inte jag har ett så händelserikt liv…
    Ha en bra dag, kram!

    1. josefindahlberg

      Va kul 🙂 Det är superroligt att blogga!! Om du har en telefon med bra kamera är det det enda du behöver, om du inte vill blogga från telefonen kan det ju vara bra att ha en dator. Och så behöver du en härlig inställning och tro på dig själv 🙂 Ska blogga mer om detta snart! KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *