Mitt enklaste och bästa knep för att förnya hemmet ★

Äntligen ska jag uppdatera er lite på inredningsfronten! Jag har ju som ni vet gjort om en hel del hemma, bland annat målat mitt vardagsrum rosa och börjat pyntat mina väggar. Och det är precis det det här inlägget ska handla om, mina nya tavlor.

Jag har nämligen uppdaterat min lägenhet på ett snyggt, enkelt, grymt knep och prisvärt sätt – med posters!

Att ha inspirerande posters gör verkligen SÅ mycket för känslan i rummet. Och för mig som älskar att ta snygga bilder är det ju BÄSTA knepet att ha några olika posters att byta med så man får lite variation i hemmet och i flödet 🙂

Desenio har nämligen släppt sin nya studiokollektion “Coast to Coast”. Kollektionen är ett resultat av en resa i USA från Miami, via LA till Palm Springs. Massor av fina palmbilder, hav, himmel och fina rosa väggar.

Som ni vet blev jag ju KÄR i LA när jag var där för några månader sen så när jag fick välja mina favoriter blev det såklart LA-inspirerat och det känns faktiskt som att jag fått in LA i mitt vardagsrum när jag tittar på mina palmer och den blåa himlen 🙂 Du hittar hela kollektionen här: https://desenio.se/sv/artiklar/studio/coast-to-coast/index.html#{}

Visst passar de bra in? De är ju lixom som gjorda för den här hörnan 🙂

Jag har såklart även pyntat min byrå med snygga posters Good Vibes Only borde ju vara ett måste i alla hem 🙂

Jag har satsat på att blanda stora och små posters så på min byrå står den här:  https://desenio.se/sv/artiklar/venice-sign-poster.html och snyggar till!

Den här uppe till vänster med parasoll är också en favorit, så himla fin.

I mitt sovrum står den här som såklart är min absoluta favo “I love you to the moon and back”.

Jag är så glad att få göra samarbeten med Desenio och dessutom ge er en rabattkod! Koden “JOSEFIND” ger 25% rabatt på alla posters hos Desenio mellan 19-21 Juni. (Koden gäller inte på ramar eller handpicked-/collaborations posters).

Spana in alla posters på desenio.se

LOVE J

7 reaktioner på ”Mitt enklaste och bästa knep för att förnya hemmet ★”

 1. Hej Josefin! Fullkomligt älskar din blogg och hela dig och allt du gör. Du är sån glädjespridare!
  Jag älskar ditt soffbord och undrar vart det är ifrån? ?
  Stor kram ♥️

 2. Så himla fint du har det där hemma ? jag har beställt från desenio förut och jag är så nöjd med mina posters. Jag älskar dina måndagspepp ? jag har nyss börjat jobba på min superdåliga självkänsla och skulle behöva tips på vad jag kan säga och peppa mig själv med ? har du något tips?
  Kramar Camilla

  1. josefindahlberg

   Va härligt 🙂 Ja, det finns sååå många fina 😀 Sök i min blogg på ämnet så kommer massa bra inlägg på ämnet upp. Och lyssna på vår podd “Josefin och Vanja” om du inte redan gör det, där pratar vi mycket om just detta <3 KRAM

 3. Jag har länge funderat på att måla rosa hemma men har såå svårt att välja färg! Men den rosa färgen du har är sååå fin! Kommer du ihåg vad den heter? ??

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *