God morgon onsdag! Hoppas ni har en bra start på dagen 🙂 Jag sitter hemma med den här lilla månen och jobbar lite innan det är dags för oss att åka in till stan på ett möte. Men förra veckan satt vi här, på mitt nya faovoritställe här på Söder – Bodhish.

Jag hade på mig en ny “kofta-klänning” från Zara, väska från Zara och scarfen på väskan från Stine Goya.

Vi åt veganska våfflor 🙂 Eller ja, jag åt och Moon fick mest se på..

Jag har blivit nykär i min smyckeskollektion som jag tog fram för snart två år sen. Älskar det här långa halsbandet, helt klart en storfavorit!

Hur mysigt ställe? 🙂 Älskar!

Man är lixom omgiven av kristaller, Love It!

Moon i sin korg som vanligt eftersom hon inte orkar gå så långt, FAST hon har blivit mycket bättre nu. Så duktig!

Ha en underbar onsdag. Puss från mig och Moon!

10 reaktioner på ”❥”

 1. Först och främst – dööööör hur söt MOON är på första bilden ??? och HUR mysigt ställe?! Måste dit snarast möjligen!

 2. Ni är så galet fina du och Moon ❤️ Jag läste några inlägg där du skrivit om självkänsla och det är väldigt bra och värdefulla tips, tack! Kramar

 3. Hej Josefine (Och Vanja)

  Ni är så inspirerande och får mig att känna mig så himla peppad. Jag lider väldigt mycket utav daglig ångest och blir väldigt begränsad i livet, blir lätt apatisk och stillasittandes med huvudet fullt utav tankar. Jag går i terapi och jobbar mycket med mindfulness och meditation men har så himla svårt för att förlåta mig själv över misstag jag gjort, stora och små och ibland saker som hänt för flera år sedan. Jag är 27 år idag, har många drömmar men står stil på grund utav skuldkänslor och skam som håller mig tillbaka. Kan inte ni prata lite om dessa begrepp? Att kunna gå vidare och förlåta sig själv. Jag har pratat så mycket om mina känslor, blivit bekräftad och allt det där, men inom mig sitter känslan utav att vara fel kvar. Livet blir bättre då och då, men skiten kommer alltid tillbaka. Vill så mycket i livet men kan inte hålla kvar förståelsen inom mig som jag kan känna för ett kort ögonblick då jag exempelvis mediterat eller varit kreativ. Tycker ni är så inspirerande och jag är så glad att jag funnit er och eran podd!

  Kram Josefine

 4. Hej Josefin! Tack för en superbra blogg och podd, jag lyssnar på varje avsnitt. Tänkte bara säga att det just nu är en annons för vin som dyker upp över din blogg. Det kanske inte spelar någon roll, men tänkte du kanske ville veta. 🙂 Det

  1. josefindahlberg

   Va fint att höra 😀 Oj, nej all alkoholreklam ska vara bortfiltrerad från min blogg – jag ska mejla direkt! Tack! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *