Glad Midsommar världens bästa läsare ❥

 
Glad midsommar finaste, bästa, peppigaste, härligaste ni. Jag hoppas ni får en superhärlig dag oavsett var är ni eller vad ni gör. Jag började dagen med att köpa bröd på bageriet här på Dalarö och är SÅ glad över att vara här ute i helgen. Jag ÄLSKAR verkligen att vara här, det gör mig lugn i hela min själv. Good Vibes på hög nivå!

Här står jag och lagar gröt till hela gänget. Så himla mysigt att bo som ett kollektiv, det kanske man skulle göra annars också? I alla fall lite oftare 🙂

Eftersom det regnar och blåser ute kommer vi att vara här inne typ resten av dagen vilket jag iof tycker ska bli ganska mysigt. Tända ljus, äta mat och spela spel. Mys!

I morgon kommer ett inlägg upp som jag LÄNGTAT efter att få skriva och jag hoppas att ni kommer att gilla det lika mycket som jag. Håll utkik!

All kärlek till er! Puss J

1 reaktion på ”Glad Midsommar världens bästa läsare ❥”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *