Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:59 | juni 25, 2018

Monday Mantra: ”Shine Your Light”

Hej alla fina ni, hej ny vecka och hej till ett nytt mantra. Den här veckan handlar det om att få vårt inre ljus att skina. När skiner vi som mest? Med vilka? Och hur kan vi skina mer?

Jag känner mig själv rätt bra vid det här laget och jag kan känna direkt när mitt inre ljus skiner eller inte.

När det inte skiner känner jag mig instängd, blockerad och blir lätt i försvarsställning. Det här kan hända om jag umgås med personer som jag inte känner mig trygg med, känner ifrågasätter mitt ljus eller som jag bara inte ”vibar” med. Det kan också hända när jag pressar mig själv för hårt, är stressad, har för mycket att göra – det lixom kväver min låga.

När jag skiner som mest strålar jag, jag ger kärlek, komplimanger, beröm och vill dela mitt ljus med alla. Och såklart är det det här tillståndet jag alltid vill befinna mig i. Men eftersom livet är livet har vi alla våra dagar. Men mitt mission är att få mitt ljus att stråla så mycket som möjligt och för det måste jag se till att göra några saker..

❥ Bli medveten om när mitt ljus skiner och inte.

❥ Se till att få in fler stunder/situationer som får mitt ljus att skina.

❥ Omge mig med personer som tillåter mig att skina och låta blir att vara med dem som kväver mitt ljus.

Lästips: Så hittar du din inre guide

När vi lyssnar på vårt hjärta, umgås med personer som älskar oss för de vi är, när vi vågar gå vår egen väg och litar på oss själva, då tror jag att vi skiner som allra mest. Och mitt mission är som sagt att skina så mycket som jag kan!

Under finns veckans bakgrundsbild att ha på telefonen för att bli påmind om veckans mantra under veckan 🙂

Läs alla tidigare mantran här!

Ps! Jag älskar när ni skickar bilder på era bakgrunder på IG meddelande för det är SÅ kul att se vilka som är med på Monday Mantra så fortsätt gärna med det eller skicka om du inte gjort det 🙂 Love J!


1 kommentarerEn kommentar om “Monday Mantra: ”Shine Your Light””

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • 💎👑💙😍😘🤩🌸☘💥💝
    Världens bästa ❤❤❤

    Svara